Inga Valinskienė pasimatavo vestuvinę suknelę

Naujame realybės dramos projekte „Paskutinis šansas“ poras, atsidūrusias ties skyrybų slenksčiu, konsultuos ir į šeiminį gyvenimą kvies sugrįžti dvidešimt aštuonerius metus santuokoje gyvenanti Inga Valinskienė ir psichologas, aštuonių knygų autorius, socialinių mokslų daktaras Tomas Lagūnavičius.

Dalyvaudama įvaizdinėje laidos fotosesijoje Inga Valinskienė pasipuošė vestuvine suknele.
Dalyvaudama įvaizdinėje laidos fotosesijoje Inga Valinskienė pasipuošė vestuvine suknele.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-08 17:37, atnaujinta 2018-01-07 07:03

Netrukus viešumoje pasirodys naujojo projekto įvaizdinė fotosesija, joje laidos vedėja nusifotografavo su vestuvine suknele, kurią sukūrė dizainerė Viktorija Jakučinskaitė iš „Tiulio fėjos“. Vestuvine suknele vilkinčios Ingos rankose –baltas balandis, simbolinė žinia, kurią skleis nauja LNK realybės drama: reikia išsaugoti šeimą.

Inga „Paskutinio šanso“ įvaizdinėje fotosesijoje drąsiai apsivilko baltą, žemę siekiančią Viktorijos Jakučinskaitės suknelę iš tiulio.

„Skirtingai nei nuotakoms, Ingai parinkau blizgią, spindinčią suknelę, ji su ja panaši į tikrą divą, Holivudo žvaigždę. Su šia suknele Inga kerinti ir žėrinti, traukianti dėmesį. Suknelė siuvinėta perlais ir kristalais“, – pasakojo Viktorija.

Pasak dizainerės, jeigu Inga sugalvotų atnaujinti santuokos įžadus, ji mielai sukurtų Ingai baltą iškilmingą suknelę. „Žinau, kad būtų nelengva, būtų iššūkis, bet puošti tokią moterį būtų labai įdomu“, – sako Jakučinskaitė. Dizainerės talento gerbėjos yra ir kitos LNK žvaigždės Giedrė Talmantienė, Rūta Mikelkevičiūtė, Gintarė Gurevičiūtė.

Sykiu su psichologu Tomu Lagūnavičiumi nusifotografavusi Inga Valinskienė ragina visas problemų ar klausimų turinčias šeimas mesti šalin drovumą, susitelkti ties santykių išsaugojimu ir kviečia pildyti anketą į karščiausią LNK premjerą „Paskutinis šansas“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.