L. Tamulytės-Stončės pokštas apstulbino dizainerę

Humoristė Laima Tamulytė-Stončė TV3 projekto „Aš – stilistas!“ filmavime visą komandą išvertė iš koto juokeliu, skirtu laidos viešniai dizainerei Viktorijai Jakučinskaitei. Tiesa, neprireikė ilgai laukti lygiųjų: žodžio kišenėje neieškanti dizainerė atsilygino humoristei tuo pačiu.

Laima Tamulytė-Stončė dizainerei Viktorijai jakučinskaitei išrėžė pastebėjimą dėl pasikeitusio sudėjimo.<br>„fotoPRO“ nuotr.
Laima Tamulytė-Stončė dizainerei Viktorijai jakučinskaitei išrėžė pastebėjimą dėl pasikeitusio sudėjimo.<br>„fotoPRO“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2015, 1:33 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 7:42 AM

TV3 šou „Aš – stilistas!“ gerbėjų šį sekmadienį 17.55 val. laukia išskirtinių emocijų laida, mat linksmų plaučių dainininkė ir renginių vedėja L. Tamulytė-Stončė, dar žinoma kaip Mama Rock‘n‘Roll, greta Agnės Jagelavičiūtės ir Kęsto Rimdžiaus užims trečiosios komisijos narės kėdę.

Humoristė tiesiogiai susijusi su Atvelykio laidos tema „Giminių suvažiavimas. Velykos kaimo sodyboje“. Nuolat dirbdama giminių susibūrimuose, humoristė galės akimoju įvertinti, kiek ir kokių apkalbų susilauktų vienas ar kitas įvaizdis.

Laidos dalyviams – jauniesiems stilistams – užduotis šį kartą bus dvigubai sunkesnė: jie turės aprengti ne vieną, o du modelius: mamą ir dukrą. Be to, teks rengti dizainerę, o tai – didelis iššūkis.

Jų modeliais taps vien sukneles vilkinti dizainerė V. Jakučinskaitė ir jos priešingybė – suknelėms abejinga vyresnėlė dukra Ieva Maja. Projekte „Aš – stilistas!“ jos abi galės išbandyti atvirkštinius variantus. Viktorijai šou dalyviai siūlys kelnes, o Ievai Majai – gėlėtas suknias.

Džinsus V. Jakučinskaitė pastarąjį kartą mūvėjo dar mokykloje. Bet filmavime pasimatuoti šiuo metu ypač madingi „boyfriend“ stiliaus džinsai jai taip patiko, kad vos išsijungus kameroms juos... įsigijo! Tačiau Viktorija sulaukė ir tokių stilistų sprendimų, kurie viešnią tiesiog pribloškė.

„Atrodome tarsi amerikiečių šeima, kurią ištiko gaisras – reikia bėgti iš namų, negalima net nuotraukų pasiimti“, – laidoje nenutylės V. Jakučinskaitė, apmauta plačiomis žalios spalvos kelnėmis ir apauta alyviniais sportiniais bateliais.

„Jeigu žmogus yra pastambėjęs, tai nereikia sakyti, kad rūbai platina. Viktorija, man atrodo, kad jūs turėtumėte susirūpinti“, – netikėtai ištars L. Tamulytė-Stončė.

Įsikvatoję kiti komisijos nariai – A. Jagelavičiūtė ir K. Rimdžius – negalės patikėti tuo, ką išgirs: ar laiboji dizainerė išvadinta storule? Tačiau V. Jakučinskaitės taip lengvai neįveiksi. „Man atrodo, tu labai džiaugiesi, kad aš irgi stora šiame projekte“, – Mamai Rock‘n‘Roll atsikirs ji.

Kuo baigsis moterų žodžių mūšis ir kuriam projekto stilistui teks ne tik raudonuoti dėl savo darbo, bet ir palikti šou, – paaiškės intriguojančioje laidoje „Aš – stilistas!“ jau šį sekmadienį 17.55 val. – per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.