Šventinį savaitgalį daugiausia dainuota ir dalintasi gerumu

Gražiausią pavasario šventę šv. Velykas daugiausia žiūrovų praleido kartu su spalvinga TV3 televizijos programa. Preliminariais TNS LT duomenimis – ji buvo žiūrimiausia savaitgalį.

Šventinį Velykų savaitgalį televizijos žiūrovai buvo itin dosnūs.
Šventinį Velykų savaitgalį televizijos žiūrovai buvo itin dosnūs.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2015, 1:06 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 7:59 AM

Jau penktadienį daugiausia televizijos žiūrovų Lietuvoje šventinę nuotaiką į namus įsileido su geriausiais TV3 filmais – linksmuoju „Princesė ir varlius“ bei veiksmo nestokojančiu „Kapų plėšikė Lara Kroft“. Puikų vakarą garantavo ir šeštadienio filmas „Kolibrio efektas“ – jis taip pat sulaukė daugiausia televizijos žiūrovų.

Tačiau bene ryškiausiai savaitgalį sušvito ir margą Šv. Velykų šventę papuošė įspūdingieji „Chorų karai“. Gražiausias dainas kartu traukė net 20,6 proc. visų žiūrovų Lietuvoje, o tų, kurių amžius 15–49 m., dar daugiau – net 27,9 proc. Šeštojo sezono laidas iš viso jau pasižiūrėjo daugiau nei milijonas žiūrovų. Jie itin aktyviai palaiko ir savo mėgstamus chorus – praėjusį sekmadienį tiesioginio eterio metu internete už geriausiai pasirodžiusius chorus žiūrovai atidavė beveik 27 000 balsų. Televizijoje internete TV3 Play visos šio sezono „Chorų karų“ laidos ir susiję vaizdai jau yra žiūrėti dar beveik 60 tūkst. kartų! Didžiausio pavasario projekto dainingų kovų tęsinys žiūrovų laukia jau šį sekmadienį.

Antrą šv. Velykų dieną dar daugiau žmonių susibūrė palaikyti vienišų mamų. Specialus koncertas „Mama, Tu ne viena“ džiugino net 21,2 proc. šalies televizijos žiūrovų. Gyvenančioms nepritekliuje, vienoms auginančioms vaikus ir likimo nuskriaustoms mamoms padėti kvietė bei gražiausias pasakas sekė žymūs mūsų šalies žmonės, dainininkai, aktoriai, dvasininkai. Koncerto metu geriems tikslams paaukota virš 82 tūkst. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?