„Chorų karuose“ – svečiai iš Latvijos ir kelionės po pasaulį

Šį sekmadienį 19.30 val. tiesioginį TV3 eterį tradiciškai skambiausiomis dainomis drebins didžiausio masto muzikinis projektas „Chorų karai“. Laidos tema – „Pasaulio šalys“.

Projektas „Chorų karai“.
Projektas „Chorų karai“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2015, 2:27 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 3:29 AM

Panevėžio choras „Vanilinis dangus“ su generolu Virgiu Valuntoniu pasirinko Latvijos kompozitoriaus Raimundo Paulo dainą  „Ka sena dziesma“ („Kaip senoj dainoj“), kurią atlieka ir Lietuvoje žinomas latvių duetas Walters & Kazha. Vaikinai išgarsėjo savo daina „Eurovizijos“ konkurse – „The Wars is Not Over“.

„Chorų karų“ organizatoriai susisiekė su šiuo Latvijos duetu. „Latvius labai pradžiugino žinia, kad Lietuvos muzikiniame projekte bus atliekama jų daina. „Walters & Kazha“ mielai sutiko ir patys atvykti į šio sekmadienio laidą“, – atskleidžia „Chorų karų“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

„Chorų karuose“ šį sekmadienį pasirodys ir Lietuvos kariuomenis orkestras bei ansamblis „Blezdinga“ su Veronika Pavilioniene. Jie uždainuos su visais chorais.

Intriguojantį pasirodymą ir naują žinomo kūrinio interpretaciją ruošia Lietuvos aklųjų choras „Feniksas“ ir generolas Stano, Kauno „Plieninis“ choras ir „Thundertale“ alsuos ispaniškais ritmais, Jonavos „Pavasario“ choras ir Arvydas Vilčinskas savo pasirodymu nukels į Ameriką.

Tauragės krašto „Auksinis“ choras ir „Magnit“ merginos dainuos apie visą pasaulį. Ši komanda, Andriaus Mamontovo sutikimu, pateiks dainos „Kitoks pasaulis“ naują versiją.

Netikėtas bus Šiaulių choro „Chameleonas“ pasirinkimas – ši kariauna stebina savo pasirodymais vis labiau. Šįkart šiauliečiai atliks autorinę choro generolės Lauros Remeikienės dainą apie neegzistuojantį kraštą – Atlantidą.

Projektą iki šiol paliko vienintelis – Klaipėdos „Gintarinis“ choras su Edgaru Lubiu. Kuris antras choras, iškritęs iš projekto, paaiškės jau šį sekmadienį, 19.30 val., tiesiogiai per TV3. Žiūrovai kviečiami kuo aktyviau palaikyti savo favoritus, balsuojant telefonu ir internetu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.