Gražuolė Gabrielė Martirosianaitė pademonstravo naują talentą

„Marijau, mes esame beširdžiai, nes visą šį laiką po pasirodymų dalyvių klausinėdavome: o kaip tu jautiesi, na, papasakok? Tiesa ta, kad to nupasakoti neįmanoma“, – taip į kolegą Marijų Žiedą kreipėsi tituluota gražuolė ir projekto „Delfinai ir žvaigždės“ vedėja Gabrielė Martirosianaitė, vos išnirusi iš Klaipėdos delfinariumo baseino.

„Supratau, kad projekto dalyviai gavo pačią didžiausią gyvenime dovaną“, – sakė G. Martirosianaitė.<br>E.Sabaliauskaitės nuotr.
„Supratau, kad projekto dalyviai gavo pačią didžiausią gyvenime dovaną“, – sakė G. Martirosianaitė.<br>E.Sabaliauskaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2015, 3:02 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 3:19 AM

Mergina pateikė visiems staigmeną – renginio metu pačiupo Vytenio Pauliukaičio jai pasiūlytą hidrokostiumą ir pati nėrė į baseiną pas delfinus.

„Nors sulaukusi tokio prodiuserių pasiūlymo pradžioje ir sudvejojau, tačiau ilgai įkalbinėti manęs nereikėjo. Tiesą sakant, viskam išmokti teturėjau 15 minučių!“ – vėliau atskleidė vedėja, su delfine Glorija pademonstravusi net kelis skirtingus elementus sausumoje ir vandenyje.

„Matėsi, kad labiausiai stengeisi nesusigadinti šukuosenos“, – šmaikštavo M.Žiedas, kol išnirusi ir laiminga G. Martirosianaitė bandė atgauti kvapą.

„O tu pats ten įlįsk, ir pažiūrėsim, kaip tau seksis išsaugoti savo šukuoseną“, – linksmai atkirto mergina.

„Ką tik dar kartą supratau, kad projekto dalyviai iš tiesų gavo pačią didžiausią gyvenime dovaną“, – klausydama plojimų ir pagyrų iš komisijos pridūrė G. Martirosianaitė.

Kaip savo talentą vandenyje vertino pati projekto vedėja?

„Sakyčiau, viskas pavyko tikrai neblogai, kadangi mano ir Glorijos duetas sulaukė net trenerio Tomo pagyrimo. Delfinai – nuostabūs, jie sujaudina iki ašarų“, – atsakė mergina. LRT televizijos žiūrovai G. Martirosianaitės pasirodymą galės išvysti jau šį vakarą, 18.45. Būtent šiandien paaiškės ir tai, kuriems dviem dalyviams teks atsisveikinti su projektu, o kurie trys taps laimingaisiais, keliaujančiais į didįjį finalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.