Sportininkės Renatos Kovtun darbo aplinka primena miegamąjį

Renata Kovtun daugeliui žinoma kaip lengvojo kultūrizmo sportininkė, sveikos mitybos šalininkė. Jai nesvetimas ir paslaugų sektorius, mat Renata – grožio paslaugų specialistė, įkūrusi grožio studiją.

R.Kovtun.
R.Kovtun.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2015, 12:13 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 3:49 AM

Rytoj, šeštadienį, nauju laiku – 9.00 val., TV3 laidoje „Laikas keistis“ Renata atvers grožio studijos duris ir pasakos, kaip sekėsi kurti jaukią ir pačiai artimą darbo atmosferą.

„Norėjau, kad studijos aplinka primintų namus. Kadangi anksčiau mano kabinetas buvo namie, šįkart pagrindinis tikslas buvo padaryti, kad aš atėjus į darbą jausčiaus lygiai taip pat. Nenorėjau atėjusi čia jausti įtampą, nenorėjau, kad moterys, pripratusios prie to individualaus bendravimo, čia atėjusios pasimestų, pajustų šaltį.“

Renata prasitars norėjusi, kad grožio studija kiek primintų miegamąjį, todėl pasirūpino netradicinėmis darbo aplinkai detalėmis – užuolaidomis skirti erdvėms, prabangiomis kolonomis.

Moteris neišsivertė be specialisto. Jis padėjo funkcionaliai suplanuoti erdves ir sukurti jaukumą: „Kadangi erdvė nedidelė ir norėjau daug sutalpinti bei kartu sukurti jaukumą, patogumą, praktiškumą, viena nebūčiau susitvarkiusi.“

Taip pat laidoje – kavos namų interjero ypatumai, atsakymai į klausimus kaip sukurti jaukumą nuosavame name ir naujausios interjero dizaino tendencijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.