Kodėl V. Kovaliovas nepasiperša 22 metais jaunesnei mylimajai?

Naujame LNK projekte poras, atsidūrusias ties skyrybų slenksčiu, konsultuos ir į šeimą kvies sugrįžti dvidešimt aštuonerius metus santuokoje gyvenanti Inga Valinskienė ir psichologas, aštuonių knygų autorius, socialinių mokslų daktaras Tomas Lagūnavičius. Vieni pirmųjų realybės dramos dalyvių – žinoma dainininkų pora Vladas Kovaliovas ir 22 metais jaunesnė jo mylimoji Indrė Launikonytė.

Vieni pirmųjų realybės dramos dalyvių – žinoma dainininkų pora Vladas Kovaliovas ir 22 metais jaunesnė jo mylimoji Indrė Launikonytė.
Vieni pirmųjų realybės dramos dalyvių – žinoma dainininkų pora Vladas Kovaliovas ir 22 metais jaunesnė jo mylimoji Indrė Launikonytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-14 16:43, atnaujinta 2018-01-06 20:13

Jie jau dalyvauja pirmuosiuose laidos filmavimuose. Pora, žengdama į psichologo Tomo Lagūnavičiaus kabinetą, neslėpė nerimo. „Šis projektas yra iššūkis mums abiems. Gyvenime gal ir nepastebime kai kurių problemų, o čia jos išryškės“, – sakė Indrė.

meilės istorija prasidėjo gatvėje, kai, eidamas gatve, Vladas išvydo ryškią merginą ir, regis, net nepajuto, kaip rankoje ištiesė jai saldainį. „Iš toli pamačiau, kad ji tiesiog spindi“, – pirmąsias pažinties akimirkas atsimena Vladas. Jei priešingybės iš tiesų traukia viena kitą, tai Vladas ir Indrė galėtų būti puikiausiu to pavyzdžiu: jam jau 47, jai – 25-eri, jis kartą jau buvo vedęs, o ji apie tai dar tik svajoja, Vladas jau užaugino du vaikus, o Indrė apie tai dar bijo pagalvoti. Dabar jie kartu gyvena jau trejus metus, bet viduje jie abu jaučia, jog artėja pokyčių metas. „Man astrologė sakė, kad mano gyvenimas keičiasi dažniau nei visų kitų – kas 3–4 metus“, – mįslingas užuominas Vladui interviu metu sakė mergina.

Vos prasidėjus realybės dramai „Paskutinis šansas“, Ingai Valinskienei Indrė prisipažino: „Jei Vladas nepasipirš per tam tikrą laiką, vėliau net kviečiama netekėsiu“.

Pora ne tik gyvenime, bet ir scenoje – dvigubas iššūkis. „Kartais aš jaučiu, kad ji manęs tiesiog negirdi“, – sako Vladas. Ar jiems pavyks išgirsti ne tik savo norus, bet ir antrosios pusės poreikius? Ar Vladas išdrįs vesti dar kartą ir išpildyti Indrės svajones? Ar pykčiai darbe nesugriaus jų santykių? Ar karšto charankterio Indrė išmoks nusileisti?

Į šiuos ir kitus klausimus Indrei ir Vladui , kartu su dar keturiomis poromis, atsakyti padės psichologas Tomas Lagūnavičius ir ilgus metus santuokoje gyvenanti Inga Valinskienė. Realybės drama „Paskutinis šansas“ – jau po savaitės, kitą trečiadienį per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.