„Delfinų ir žvaigždžių“ dalyviai atvirai prabilo apie varžovus

Šį penktadienį – didysis LRT projekto „Delfinai ir žvaigždės“ finalas. Dėl garbės tapti jo nugalėtoju varžysis choreografas Aurelijus Liškauskas, atlikėja Liepa Mondeikaitė ir šokėja Kristina Navickaitė-Tina. Nors visi dalyviai nuo pat pradžių tarsi susitarę tvirtino, kad jokios konkurencijos nejuto, visgi daug laiko kartu praleidusios įžymybės tikrai turėjo progų ne tik artimiau susipažinti, bet ir suprasti, kurie iš kolegų į pergalę žiūrėjo rimčiau nei kiti.

Akimirka iš laidos „Delfinai ir žvaigždės“.<br>E.Sabaliauskaitės nuotr.
Akimirka iš laidos „Delfinai ir žvaigždės“.<br>E.Sabaliauskaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2015, 12:28 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 6:40 PM

„Auris – geras žmogus, visi čia geri žmonės! O po manęs turbūt ir vienas iš linksmiausių, – nusijuokė R.Vyšniauskas. – Ar Tina nori laimėti? Manau, tai buvo matyti nuo pat pirmos dienos – ji tikrai labai daug dirba, į viską žiūri ypač rimtai. Manau, ji yra realiausia pretendentė nugalėti.“ „Jis... savotiškas, turi aštrų liežuvį ir aktyviai juo naudojasi, nors kartais ne visi jo humorą ir supranta“, – taip juokdamasis apie A.Liškauską atsiliepė šokėjas Dima Popovas, kartu su R.Vyšniausku iškritęs pusfinalyje. Tačiau būtent humoro jausmą pabrėžė ir pats A.Liškauskas, prabilęs apie užsimezgusią ypač šiltą draugystę su L.Mondeikate.

„Pradžioje ji man atrodė kaip eilinė žvaigždė, tačiau vėliau pasakėm porą gražių žodžių vienas kitam, ir supratau, kad tai yra žmogus, kuris tikrai supranta humorą – tiek baltą, tiek juodą, visokį – ji yra faina mergina, aš esu fainas bachūras... todėl bendravimas susiklostė labai gerai“, – šypsojosi finalininkas. Paskutinėje transliacijoje šį penktadienį į delfinariumą vėl sugrįš visi projekto dalyviai, tačiau labiausiai jaudinsis trys finalininkai – A.Liškauskas, K.Navickaitė-Tina ir L.Mondeikaitė. Nepraleiskite įspūdingiausių sezono pasirodymų ir projekto finalo tik per LRT televiziją!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.