„Chorų karų“ scenoje – projekte išgarsėjusios žvaigždės

Didžiausio masto muzikinis projektas „Chorų karai“ šį sekmadienį 19.30 val. vėl drebins TV3 tiesioginį eterį. Laidos tema – miuziklai ir kino filmai, tad į muzikos ir kino pasaulį pasiners ne tik dalyviai – penki stipriausi chorai, bet ir komisija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2015, 1:44 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 1:57 PM

Komisijos narė dainininkė Rūta Ščiogolevaitė uždainuos kūrinį iš kino filmo, miuziklo „Muzikos garsai“, pritariant visiems chorams.

„Chorų karų“ komanda pasakoja, kad po praėjusios laidos, kurioje uždainavo svečiai iš Latvijos – „Walters and Kazha“, sulaukta daug skambučių ir pageidavimų, kad projekte pasirodytų ir daugiau dainininkų iš Latvijos.

Šio sekmadienio vakarą be latvių nebus apsieita – tiesa, šįkart scenoje skambės ne jų balsai: dainininkas Lauris Reiniks „Chorų karų“ dalyviams atsiuntė  populiarią Raimundo Paulo dainą iš kino filmo, kaip iššūkį chorams. Dainą repetuoja komisijos nariai Vytautas Lukočius ir Vitalijus Cololo.

Šiaulių choras „Chameleonas“ stebins daina iš lietuviško kino filmo „Dičiaus karjera“, kuriame pagrindinį – ūkininko sūnaus Vlado – vaidmenį  atliko Šiaulių dramos teatro aktorius Sigitas Jakubauskas. Jis prisidės ir prie savo miesto choro pasirodymo.

Panevėžiečių choras „Vanilinis dangus“ pasirinko dainą iš Oskaru įvertinto animacinio filmo „Ledo šalis“, tuo tarpu Kauno „Plieninis“ choras su „Thundertale“ atliks žinomo lietuviško serialo dainą. Jonaviškių „Pavasario“ choras atgaivins kino filmą „Vaikai iš Amerikos viešbučio“, o Lietuvos Aklųjų choras „Feniksas“ kvies prisiminti garsiąją operą „Pilėnai“.

Sekmadienį „Chorų karuose“ uždainuos dainininkai, užgimę arba išgarsėję šiame projekte. Projekto kūrėjai ir žiūrovai prisimena, kaip antrasis „Chorų karų“ sezonas suvedė Katažiną Nemycko su Stano. Tada moteris dainavo Stano vadovaujamame „Tarptautiniame“ chore, o jau sekmadienį ji vėl uždainuos TV3 žiūrovams.

Pasirodys ir Liepa Mondeikaitė, kadaise tapusi Telšių „Smaragdinio“ choro, vadovaujamo Deivydo Zvonkaus, nare. Superžvaigždės Kate Pery dainą užtrauks Julija Jegorova, kuri žiūrovus savo balsu žavėjo pačiuose pirmuosiuose „Chorų karuose“ su „Šampaniniu“ Kauno choru.

Sekmadienio svečiais tapo ir grupės „Dar“ merginos, dainavusios Panevėžio „Žaliajame“ chore, kuriam vadovavo Mia, taip pat – „16Hz tribute“, buvę Kauno „Studentiškame“ chore, „El Fuego“, kurių vokalistas Paulius Bagdonavičius dainavo Edmundo  Seiliaus vadovaujamame Marijampolės „Mėlynajame“ chore.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.