Romantiškos garsenybių piršlybų staigmenos

Pavasaris – meilės metas. Savo įspūdingas piršlybų istorijas prisiminė ir dainininkės Katažina Zvonkuvienė, Gintarė Karaliūnaitė ir Liepa Mondeikaitė.

D.Zvonkus savo mylimajai Katažinai pasipiršo SMS žinute.<br>T.Bauro nuotr.
D.Zvonkus savo mylimajai Katažinai pasipiršo SMS žinute.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Apr 23, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 3:59 AM

„Pamenu, buvo mano ir Deivydo santykių sukaktuvės, jis mane pasikvietė į restoraną ir vakarieniaujant pasiūlė pažiūrėti į mobilųjį telefoną. Ten aš radau žinutę su klausimu „Ar tekėsi už manęs?“ Iškart apsipyliau džiaugsmo ašaromis ir juokaudama jam atrašiau, kad sutinku“, – originalų Deivydo pasipiršimo būdą LNK laidoje „Valanda su Rūta“ prisiminė pernai ištekėjusi K.Zvonkuvienė.

G.Karaliūnaitė-Canuel prisipažino niekada nesvajojusi ištekėti už užsieniečio, tačiau nebuvo kur dėtis, nes jos vyras Marcas piršosi net keturis kartus.

O štai L.Mondeikaitei jos mylimasis Evaldas Norkevičius pasipiršo meilės mieste Paryžiuje.

„Vestuvės jau beveik suplanuotos, jos vyks liepą, dalyvaus per šimtą žmonių, o medaus mėnesį praleisime keliaudami po JAV, degindamiesi Havajuose ir lankydamiesi Šanchajuje“, – savo planais dalinosi Liepa. Be to, dainininkė studijoje pademonstravo madingiausias šio sezono nuotakų įvaizdžio tendencijas.

Linksmuolė humoristė L.Tamulytė prajuokino publiką savo kurioziškomis sužadėtuvėmis. Pasirodo, humoristė netyčia pirma laiko rado spintoje mylimojo paslėptą sužadėtuvių žiedą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.