Lietuvos žvaigždės pakvaišo – pilve augina kirmėles

Lietuvos pramogų pasaulį drebina alinamų dietų skandalai. Lietuvos garsenybės prisipažįsta, kad dėl mažesnio svorio yra pasiryžusios viskam. Populiarios merginų grupės „69 danguje“ atlikėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė teigia žinanti, kurios mūsų žvaigždės gėrė specialias kapsules su kaspinuočio lervomis, iš kurių išsirita ir auga milžiniškas kirminas.

V. Mičiulienė ir N. Pareigytė-Rukaitienė.
V. Mičiulienė ir N. Pareigytė-Rukaitienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2015, 2:49 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 12:18 AM

Tuo metu populiarios grupės „Sare Roma“ įkūrėjas ir atlikėjas Ištvanas Kvikas prisipažįsta 2 savaites valgęs vien tik ypatingą sriubą, o dainininkė Aušrinė Gerikienė, dar žinoma kaip Tikroji Išdykėlė, kelias savaites gėrė tik vandenį su druska.

Gydytoja Jelena Tulčina laidoje patvirtins, kad Lietuvai gresia parazitinė katastrofa – žmones puola kirminai, kuriuos sunku iškrapštyti. Kaip teigia gydytoja, baisiausia, kad kai kurios moterys baisius parazitus į kūną įsileidžia pačios, manydamos, jog tai padės sulieknėti.

Grupės „Dyvos“ atlikėja Indrė Ganasauskienė laidoje sakė, kad domisi sveiku gyvenimo būdu ir kirminų valymo būdais, tačiau ją ypač sukrėtė internete matytas vaizdas, kuriame užfiksuota kaspinuočio traukimo iš organizmo procedūra. Milžiniško ilgio kirminas buvo vyniojamas tiesiog ant specialaus pagaliuko.

Tačiau ne visos kirmėlės blogos. Komikė Violeta Mičiulienė sakė, kad ją išgelbėjo dėlės. Iš pradžių ji šliužų bijojo, jų nauda netikėjo, bet pabandžiusi pasijuto ypač gerai.

Plačiau apie Lietuvos žvaigždžių lieknėjimo istorijas žiūrėkite šiandien 19.30 val. laidoje „KK2 penktadienis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.