Oksana Pikul: „Suruošti kūdikio kraitelį nėra taip paprasta“

Ne paslaptis, kad žinoma dainininkė ir televizijos laidų vedėja Oksana Pikul-Jasaitiesnė su vyru Simu Jasaičiu šią vasarą laukia atskrendančių gandrų. Tačiau, kaip pati Oksana sako, paruošti kūdikėlio kraitelį nėra taip paprasta, kai esi dar nepatyrusi.

Oksana Pikul: „Suruošti kūdikio kraitelį nėra taip paprasta“<br>Elly („Foto Alibi“) stilius ir nuotr., O.Pikul-Jasaitienės makiažas, R.Blaževič šukuosena, „Moon Elly“ drabužiai, E.Kazokaitės floristika.
Oksana Pikul: „Suruošti kūdikio kraitelį nėra taip paprasta“<br>Elly („Foto Alibi“) stilius ir nuotr., O.Pikul-Jasaitienės makiažas, R.Blaževič šukuosena, „Moon Elly“ drabužiai, E.Kazokaitės floristika.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2015, 11:09 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 1:10 AM

„Pasirinkimas parduotuvėse toks gausus, kad sunku pasirinkti tinkamai“, – BTV laidoje „Padėkime augti“ šeštadienį pasakos būsima mama. O štai specialistai teigia, kad iš pradžių reikia turėti pagrindinių daiktų pirkinių sąrašą. Pasak jų, bene svarbiausias pirkinys yra automobilinė kėdutė kūdikiui.

„Ji turi būti ne per daug stati vaikui, joje turėtumėte rasti įmontuojamą specialią pagalvėlę kūdikio galvelei prilaikyti, labai svarbi trijų taškų diržų sistema, būtinas stogelis. Tačiau svarbiausia – tėvams išmokti tinkamai ją naudoti, tai yra įtvirtinti automobilyje“, – atkreipia dėmesį parduotuvės „Babycenter“ konsultantė Irina.

Pasak atlikėjos Oksanos, kitas galvos skausmas yra transporto priemonė kūdikiui – vežimėlis.  Jį renkantis būtina atsižvelgti į  savo poreikius. O svarbiausia – atkreipti dėmesį į amortizaciją, manevringumą ir svorį.

Šio šeštadienio BTV laida „Padėkime augti“ laida kartu su Oksana rinksis ne tik automobilines kėdutes ir vežimėlius būsimai atžalai. Atlikėja parduotuvių konsultantus kamantinės apie lovytes, patalynę, gultukus ir kitą svarbią mažylių amuniciją. Laidos kūrėjai domėsis ir fotoknygų maketavimu namie. Kartu su atlikėja žiūrovai galės sužinoti, kodėl būtina nuotraukose išsaugoti brangiausias gyvenimo akimirkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.