„Chorų karuose" ties finalo slenksčiu suklupo panevėžiečiai

Sekmadienio vakarą televizorių ekranuose užvirė aistros – TV3 muzikinis projektas „Chorų karai“ pasiekė pusfinalį. Dėl patekimo į finalą grūmėsi Lietuvos aklųjų, Kauno, Jonavos, Panevėžio ir Šiaulių chorai.

Su projektu atsisveikino panevėžiečiai.<br>T.Bauro nuotr.
Su projektu atsisveikino panevėžiečiai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2015, 11:28 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 7:54 PM

Visi chorai televizorių žiūrovams parengė staigmeną – jų laukė ne tik dainų, bet ir šokių vakaras. Panevėžiečiai atsidavė flamenko ritmams, Jonavos komanda sužibėjo disko stiliumi, kauniečiai perteikė laukinės genties dvasią, Šiaulių choristai pakvietė aistringam tango, o ypatingasis choras pristatė romantiškojo Vienos valso interpretaciją.

Ypatinga vakaro viešnia – Operos ir baleto teatro solistė, tarptautinių konkursų laureatė Viktorija Miškūnaitė. Ji prisijungė prie kitų teisėjų: Vitalijaus Cololo, Vytauto Lukočiaus ir Kristinos Zmailaitės.

Daugiausiai komisijos balsų surinko Lietuvos aklųjų choras – 40. 39 balsus surinko Šiaulių choras, 38 – Kauno choras, 37 – Jonavos ir Panevėžio chorai.

Vis dėlto laidos pabaigoje buvo sumuojami dviejų laidų komisijos ir žiūrovų balsai. Tai padarius paaiškėjo, kad į „Chorų karų“ finalą pateko Lietuvos aklųjų choras, Kauno, Šiaulių ir Jonavos chorai. Su projektu atsisveikino Panevėžio choras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.