Raisa Šarkienė išpranašavo Viltės Stankutės-Butkienės mirtį?

Šį vakarą TV3 laida „Žvaigždžių dešimtukas“ pasakojo apie mistiškus žvaigždžių gyvenimo įvykius ir įspūdžius. Estrados dainininkė, laidos „TV pagalba“ komandos narė Liveta Kazlauskienė prisipažino tikinti Dievu ir angelais sargais.

Raisa Šarkienė išpranašavo Viltės Stankutės-Butkienės mirtį?
Raisa Šarkienė išpranašavo Viltės Stankutės-Butkienės mirtį?
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2015, 12:55 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 10:52 PM

„Tikiu savo angelu, kuris mane visą laiką globoja, kuris yra visada su manimi, ir tikiu tais žmonėmis, kurie išėję Anapilin globoja savo artimuosius“, – pasakojo moteris. „Žvaigždžių dešimtuko“ žiūrovams L. Kazlauskienė papasakojo mistišką įvykį, pasak moters, išgelbėjusį gyvybę jai ir jos vyrui Petrui. „Kai su vyru Gruzijoje kalnais leidomės į apačią, užmigom abu prie vairo. Ir aš išgirdau varpelį... tarsi skambinant varpeliu. Galvoju: „Iš kur tas varpelis?“ Ir staiga prabudau! Žiūriu, kad mūsų ratai jau ore sukasi, o automobilis pakibęs – vadinasi, ant skardžio krašto. Aš manau, kad angelas sargas tuomet mus išgelbėjo“, – prisipažino dainininkė. Angelais sargais moteris ėmė tikėti po sukrečiančio įvykio: „Kai aš patekau į avariją, tris paras man buvo koma, o nubudus tiesiog ėmiau regėti tai, ko nemato kiti žmonės.“ Visuomenės veikėja Raisa Šarkienė tikino mokanti burti iš delno. Kartą pas ją viešėjo tragiško likimo žurnalistė Viltė Stankutė-Butkienė. „Ji man padavė ranką. Aš pažiūrėjau jai į akis ir man net negera pasidarė, – prisiminė R. Šarkienė. – Tavo rankoj kažkas negerai... Labai trumpa tavo gyvenimo linija“, – tada teištarė Raisa. Dainininkė Daina Bilevičiūtė įsitikinusi, kad jei ne parapsichologinių galių turintys žmonės, ji būtų neišsikapsčiusi iš depresijos, kai prieš kelerius metus žlugo ambicingas jos kaimo turizmo projektas. „Kalbant apie ezoteriką ir bioenergetiką – ne paslaptis, visi žino, jau daug kartų žmonės kreipėsi į mane patarimo. Jeigu ne jie, aš turbūt būčiau neištrūkus iš tos depresijos ir šiandien, jūs manęs nematytumėt gyvos ir linksmos. Taigi šitais dalykais aš labai tikiu ir nesijuokiu“, – prisipažino Daina.

Šįvakar „Žvaigždžių dešimtuke“ pasirodė ir prieštaringai vertinamas amuletais tikintis dainininkas Valdas Karklelis, meditaciją praktikuojantis dainininkas, buvęs Seimo narys Antanas Nedzinskas, mistišką susidūrimą su Sibiro šamane išgyvenusi humoristė Violeta Mičiulienė bei kiti. Šio vakaro laidą Vitalijus Cololo vedė su populiaria astrologe ir būrėja Vaiva Budraityte. Pati į dešimtuko viršūnę patekusi moteris teigė, kad į ją kreipiasi ir įtakingi žmonės, politikos pasaulio atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.