Beata Nicholson atvirai prabilo apie santykius su anyta

„Mano uošvienė tikras lobis! O lobį reikia giliai užkasti...“ Tokie ir panašūs juokai nuo senų dienų keliauja iš lūpų į lūpas. Laikai, kai anytos lyg tarnaites šokdindavo sūnų žmonas, o vyrams net oda pašiurpdavo išgirdus apie žmonos mamos apsilankymą, jau eina į užmarštį. O jei ir ne, viskas išmintingai glaistoma plačiomis, nors ir nelabai nuoširdžiomis šypsenomis. Žinoma, motinos savo vaikams visuomet nori visko geriausio, tačiau riba tarp gerų norų ir kontrolės dažnai gali būti peržengiama.

Beata Nicholson prabilo apie santykius su anyta.
Beata Nicholson prabilo apie santykius su anyta.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-11 12:22, atnaujinta 2018-01-04 07:15

Už brito Tomo ištekėjusi lietuvė Beata prisimena pasiruošimą judviejų vestuvėms: „Anyta niekada nebuvo buvusi Lietuvoje, tai atsargiai paklausė – galbūt yra kažkas, ko nėra Lietuvoje ir reikia atsivežti iš Anglijos? Tačiau atvykusi suprato, kad nieko pas mus netrūksta“. Kol tikrame gyvenime giminės sugyvena gražiai, dramų ir intrigų pilna TV3 televizijos filme „Puolusių angelų miestas“. „Puolusių angelų miestas“ yra intriguojančio siužeto drama, kurioje atsiskleidžia kova dėl įtakos ne tik šeimoje, bet ir valdžios struktūrose. TV filme plėtojasi įvairiems vieno miesto sluoksniams priklausančių žmonių istorijos. Miesto meras, valdinga jo žmona, svarbus verslininkas, apie dainininkės karjerą svajojanti valytoja, nusikalstamo pasaulio šulas, įtakinga portalo redaktorė – tai keli pagrindiniai „Puolusių angelų miesto“ herojai, kurių gyvenimai netikėtai susipins.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.