Auksinis balsas Edmundas Kučinskas atskleidė savo honoraro dydį

Daugybės šlagerių, kuriuos atmintinai moka kiekvienas lietuvis, atlikėjas Edmundas Kučinskas netikėtai išsidavė, kiek uždirba.

Edmundas Kučinskas.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Edmundas Kučinskas.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2015, 12:19 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 4:02 AM

„Pas mus dabar darosi labai madinga kalbėt, kiek kas kur uždirba. Tos sumos galbūt keturis – penkis kartus patrigubinamos. Nežinau… Man atrodo, kad pirma – tai kvailoka, antra – aš galvoju, kad nėra geras tonas kalbėt viešai apie pinigus, – sakė E. Kučinskas. – Jeigu jau labai norit, aš galiu pasakyt tik tiek: per pastaruosius trejus metus mano įmonė ir aš, kaip fizinis asmuo, sumokėjau netoli – tiksliu skaičiumi sakau beveik – aštuoniasdešimties tūkstančių vien tiktai PVM‘o.“

Kitas laidos „Žvaigždžių dešimtukas“ topo herojus, auksinis balsas Vytautas Šiškauskas taip pat neatsigina pasiūlymų koncertuoti. Paklaustas, kaip tapo toks geidžiamas ir mylimas, vyras tvirtino, kad jo sėkmės priežastis ta, kad jis kuria nesilaikydamas taisyklių.

„Manau, kad tai yra nuoširdumas, pirmiausia nuoširdumas. Mano dainų tekstai nėra banalūs. Jie yra vėlgi nuoširdūs – apie tą mūsų tėvynę, apie meilę ir aš manau, kad tai kabina žmones“, – pasakos V. Šiškauskas.

Į šio vakaro topą taip pat pateko dvidešimt penkerius metus muzikos mylėtojus džiuginantys Liveta ir Petras Kazlauskai, estrados klasikas Stasys Povilaitis, populiarumo bangos nešamas Radžis Aleksandrovičius ir sausakimšas arenas surenkantis Marijus Mikutavičius-Marijonas.

Kuriose dešimtuko vietose įsitaisė šie mylimi atlikėjai? Kas yra kiti auksiniai balsai, patekę į TV3 laidos kūrėjų akiratį? Kuriam dainininkui atiteko pirmosios vietos laurai? Viskas – „Žvaigždžių dešimtuke“ antradienį 20.30 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.