Remigijus Žiogas: „Pasaulį valdo vyrai, o vyrus valdo moterys“

„Pasaulį valdo vyrai, o vyrus valdo moterys“, – visiškai tuo tikras žinomas vestuvių vedėjas, Vestuvių karaliumi Vakarų Lietuvoje tituluojamas Remigijus Žiogas. „Mes moterys esame gudrios“, – vyrui televizijos žaidimo „Šeima–jėga“ studijoje antrino jo žmona.

Savo žmoną, smuikininkę Roveną Žiogas sako radęs Klaipėdos parodų rūmuose.
Savo žmoną, smuikininkę Roveną Žiogas sako radęs Klaipėdos parodų rūmuose.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2015, 10:47 AM, atnaujinta Jan 3, 2018, 5:39 PM

Savo verslą Remigijus pradėjo prieš gerus dešimtį metų. „Renginių vedėjui būtina kantrybė, – sako Remigijus, visų vadinamas tiesiog – Žiogu. – O dar svarbu nesiblaškyti, eiti savo keliu. Žmonėms dovanojame gražias emocijas ir prisiminimus, jie moka už tai pinigus, nori gauti pačius geriausius....“

Savo darbą renginių organizatorius prilygina kunigams. „Kaip ir jie, mes neturime laisvų sekmadienių, užimti vakarais ir važiuojame pas užsakovus tada, kai jiems mūsų reikia“, – sako.

Savo žmoną, smuikininkę Roveną Žiogas sako radęs Klaipėdos parodų rūmuose. „Ji – labai graži, panaši į Penelopę Cruz, tada buvo vienuoliktokė“, – juokiasi.

Naktinis vyro darbas poros santykiams netrukdo. „Iš pradžių buvome labai vienas kitą įsimylėję, nekreipėme į tokias smulkmenas dėmesio, o vėliau, kai prasidėjo rutina, nusprendėme: mano darbas yra tiesiog mano darbas“, – sako Žiogas ir tikina, kad dėmesio trūkumą šeimai su kaupu kompensuoja kelionėse.

Pusę pasaulio išmaišę, Žiogai vietoje ir Lietuvoje nestrikinėja. „Kelyje esu tas, kuriam viskas negerai, važinėju gal per greitai, nei derėtų, mane pažįsta visi Klaipėdos policininkai“, – niekada negali žinoti, Žiogas kalba rimtai, ar juokauja. Bet kad per šešis metus jis pakeitė vienuolika automobilių – tai faktas.

Septynmetė dukra Riana, tėvai šypsosi, yra jų šeimos karalienė ir valdovė. Ne veltui, sako, jai tokį vardą davę. Kaip ir tėvai, mergaitė muzikali, energinga ir labai mėgsta sceną.

Kuo banginis stipresnis už žiogą? Kodėl į rėmus netelpa Šeimos kredito unijos valdybos narys? Kokių taisyklių laikosi nutrūktgalvio Žiogo žmona? Kodėl tik dvi dienas automobilį vairavo lotynų kalbos ir retorikos dėstytoja Rasa? Visi atsakymai – jau šį sekmadienį, 17,30 „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Šeima–jėga“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.