LRT dovana poilsiautojams – ypatingos lietuviško kino premjeros

LRT televizija visą vasarą kiekvieną sekmadienį kviečia mėgautis pastaraisiais metais sukurtais lietuviškais vaidybiniais filmais. Programų tinklelį papuoš „Ekskursantė“, „Lošėjas“, „Aurora“, „Nesamasis laikas“ ir daugelis kitų išskirtinio kritikų ir žiūrovų dėmesio sulaukusių lietuvių kino juostų.

Kadras iš filmo „Lošėjas“.
Kadras iš filmo „Lošėjas“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 4, 2015, 4:56 PM, atnaujinta Nov 24, 2017, 9:39 AM

Birželio 21-ąją kviečiame žiūrėti režisieriaus Mykolo Vildžiūno dramą „Nesamasis laikas“ (2014 m.). Mistinė drama „Nesamasis laikas“ kalba apie tai, kas aktualu daugeliui šiuolaikinių žmonių, įsisukusių į pašėlusį kasdienio gyvenimo maratoną – ryšio praradimas su šeima ir draugais, nuolatinis nuovargis, nerimas dėl rytojaus, noras atrasti dalykus, kurie padeda nusiraminti ir iš naujo patirti gyvenimo džiaugsmą. Vasarą LRT žiūrovų dėmesio lauks ir 2013-aisiais septynis „Sidabrinių gervių“ apdovanojimus susišlavusi Kristinos Buožytės „Aurora“, „Kolekcionierė“, Mariaus Ivaškevičiaus „Santa“, Romo Zabarausko „Streikas“, Agnės Marcinkevičiūtės „Vardas tamsoje“ ir daugelis kitų kino salėse ir festivaliuose puikiai įvertintų lietuvių vaidybinių filmų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.