„Simpsonai“ – Houmeris ir Mardžė skiriasi, Bartas netrukus mirs

Kultinio animacinio serialo „Simpsonai“ gerbėjams teks apsiginkluoti servetėlėmis ašaroms šluostyti – nuo 1989-ųjų kartu esantys Houmeris ir Mardžė netrukus išsiskirs, o Barto laukia tragiška lemtis.

„Simpsonai“ – Houmeris ir Mardžė skiriasi, Bartas netrukus mirs.
„Simpsonai“ – Houmeris ir Mardžė skiriasi, Bartas netrukus mirs.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2015, 6:10 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 3:16 AM

Per interviu leidiniui „Variety“ animacinio serialo prodiuseris Alas Jeanas prisipažino, jog 27-ąjį sezoną vainikuos ne itin malonūs siurprizai.

„Galų gale, po visų šitų metų paaiškės, jog Houmeris serga narkolepsija – liga, dėl kurios pagrindinį veikėją dažnai apimdavo mieguistumas. Tai visą gyvenimą kėlė didžiulę įtampą jo ir Mardžės santykiams“, – teigė A.Jeanas.

Tiesa, narkolepsija – ne vienintelė skyrybų priežastis. „Simpsonų“ prodiuseris prisipažino, jog Houmeriui į akį krito kita moteris.

„Po skyrybų Houmeris pamils savo naują simpatiją – seksualią farmacininkę, kurią įgarsins aktorė Lena Dunham“, – sakė animacinio serialo prodiuseris.

Tai nėra pirmas kartas, kai Houmeris susižavi kitomis moterimis. 1993-aisiais žiūrovai užgniaužę kvapą stebėjo pagrindinio veikėjo romaną su bendradarbe Mindy (ją įgarsino aktorė Michelle Pfeiffer).

Tiesa, blogų žinių šį rudenį bus ne viena – prodiuseris atskleidė, jog nenuoramos Barto laukia itin kraupus likimas. Netrukus su juo susidoros padėjėjas Bobas.

„Bobas pagaliau vienaip ar kitaip susidoros su Bartu. Ir tada, kai jo gyvenimo misija bus įvykdyta, jis nebežinos, ką toliau daryti“, – teigė A.Jeanas ir pridūrė, jog gerbėjai neturėtų nerimauti, mat tai tėra Helovynui skirtas epizodas.

Nuo 1989-ųjų gruodžio 17-osios rodomas serialas apie geltonąją šeimyną iš Springfildo – Houmerį, Mardžę bei jų vaikus Bartą, Lizą ir Megę – žurnalo „Times“ buvo pripažintas geriausia XX amžiaus situacijų komedija.

Šis animacinis serialas yra pelnęs 31 „Emmy“ apdovanojimą, kartą buvo nominuotas Auksiniam gaubliui. Kinui skirto portalo imdb.com lankytojai „Simpsonus“ vertina 8,9 balo iš 10-ies.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.