Oksana Šklėriūtė pristatė namuose įrengtą SPA

Žinomos moterys dalinosi grožio patarimais, kaip prižiūrėti odą bei kokias priemones naudoti norint išlikti kuo ilgiau jaunesnėms.

Oksana Šklėriūtė pristatė namuose įrengtą SPA.
Oksana Šklėriūtė pristatė namuose įrengtą SPA.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2015, 3:04 PM, atnaujinta Oct 30, 2017, 6:46 AM

LNK laidoje „KK2 vasara“ dainininkė ir gražuolė Oksana Šklėriūtė laidoje sakė, kad prieš ir po deginimosi saulėje būtina naudoti drėkinamuosius kremus.

„Visu pirma noriu pasakyti, kad apskirtai reikia drėkinti odą. Čia yra būtina ir nesvarbu ar tavo oda sausa, ar drėgna. Bet kokiu atveju ją daugiau mažiau reikia drėkinti“, – žurnalistams sakė O. Šklėriūtė.

Gražuolė šią vasarą ypatingai saugo savo odą. Mergina namuose net įsirengė nuosavą SPA. Oksana demonstravo, kaip su galvaninės srovės prietaisu kiekvieną dieną „siurbliuoja“ savo veidą. Po šios procedūros atsidaro visos veido odos poros.

„Šis prietaisas valo odą, įsiskverbia į poodinį sluoksnį bei išvalo visas užsikimšusias poras“, – demonstruodama grožio procedūrų galią kalbės gražuolė.

Pasak O. Šklėriūtės, po šios procedūros veidas tris dienas nesensta ir atrodo kaip naujas, ir tam nereikia jokio botokso: „Po vienos tokios procedūros odos senėjimas atitolinamas trims dienoms“.

Oksana tap pat dalijosi mintimis ir apie plaukų slinkimą. Pasirodo, kad nuo tiesioginės saulės spindulių plaukai traukiasi, plonėja ir pradeda slinkti. Gražuolė savo šviesius plaukus plauna kieme priskintų ramunėlių nuoviru.

„Aš kadangi iš prigimties blondinė, tai yra šviesiaplaukė, tai aš ramunėlių nuovirą pildavau ant galvos, nes tai pašviesina plauką bei jį stiprina“, – laidoje „KK2 vasara“ kalbės Oksana Šklėriūtė.

Oksana taip pažėrė patarimų ir vyrams. Jei pliaže norite puikuotis gauruota krūtinę, bet neturite plaukų, anot Oksanos, juos galima užauginti. Gražuolė sako, kad krūtinę reikia įtrinti specialiu medetkų ir ramunėlių kremu.

„Vyras turi turėti kažkiek plaukų, man labai nevyriška, kai viską pradeda depiliuoti nuo kojų iki galvos. Man asmeniškai patinka, kai vyras turi plaukų, tai yra tiesiog seksualu. Bet, žinoma, ne tiek, kad, kaip sakoma, kilimas būtų“, – kalbėjo O. Šklėriūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.