Besiskirianti M. Šedžiuvienė prabilo apie savo santuoką

Prieš savaitę Lietuvą apskriejo žinia – Monika ir Andrius Šedžiai skiriasi. Pikti liežuviai apie netobulus šeimos santykius pradėjo kalbėti tada, kai Monika persikėlė gyventi viena į Vilnių, tačiau tuomet tiek Monika, tiek ir Andrius neigė bet kokias kalbas apie skyrybas bei sakė, kad jų santuoka – tobula.

Besiskirianti M. Šedžiuvienė atvirai prabilo apie santuoką.<br>D.Umbraso nuotr.
Besiskirianti M. Šedžiuvienė atvirai prabilo apie santuoką.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2015, 2:08 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 12:25 AM

Vos kelioms dienoms likus iki žinios apie tai, kad Šedžiai kreipėsi į teismą dėl skyrybų, LNK laidos „KK2 Vasara“ žurnalistai kalbėjo su pačia Monika Šedžiuviene, kuri papasakojo apie santuoką bei dabartinį jos gyvenimą.

Laidoje gražuolė džiaugėsi, kad rado tokį vyrą kaip Andrius bei sakė, kad tai tarsi svajonės išsipildymas.

„Geras vyras. Tokių metų tokį vyrą gauti – svajonė. Ir nieko nesigailiu. Reikia gailėtis to, ko nepadarei, o gailėtis ką padarei būtų mažų mažiausiai kvaila“, – apie vyrą kalbėjo M. Šedžiuvienė.

Ant skyrybų slenksčio stovinti žmona pripažino, kad jai nebuvo lengva, kuomet ji dar būdama dvyliktokė pirmą kartą viešumoje pasirodė su būsimu vyru. Anot moters, tokio didelio visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio ji tikrai nesitikėjo.

„Tuo metu net nebuvo kada galvoti, kaip tu atrodai. Visuomet galvodavau ir neduodavo ramybės mintys, kaip čia dabar bus, kaip visi sužinos. Buvo labai baisu“, – kalbėjo Monika.

Tačiau moteris tikėjosi, kad po vestuvių viskas aprims, liežuvautojams ir išskirtinių kadrų medžiotojams ji nebebus įdomi, bet Monika klydo.

„Daug kas sakydavo, kad Andrius toks ir toks, tu nebūk su juo, nes aš žinau, aš mačiau, aš girdėjau ir visą kitą. Kiti sakydavo, kad aš jauna, tokia ir anokia. Buvo daug įžeidinėjimų“, – sakė gražuolė.

Monika turėjo laikytis ir tam tikrų taisyklių. Mergina turėjo eiti apsipirkti tik į prabangiausias parduotuves, nes pamatę Moniką pigesnėje drabužių parduotuvėje gerbėjams kyla begalės klausimų.

„Neduok Dieve nusipirkti iš pigesnės drabužių parduotuvės kokį nors drabužėlį, visi iškart sakys, kaip tu čia gali, juk tu milijonieriaus žmona!“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.