Atskleista, kas neišdrįso leistis į kelionę nežinoma kryptimi

TV3 žiūrovų laukia ypatinga, finalinė laida „Aplink pasaulį su žvaigžde“. Laidoje ne tik prisimintos įsimintiniausios kelionių akimirkos, parodytos nesuvaidintos žvaigždžių reakcijos, paviešinti juokingiausi nerodyti kadrai, bet ir atskleista, kurie žinomi žmonės neišdrįso leistis į avantiūrišką nuotykį.

Laidos vedėjai Alfas Ivanauskas ir Ingrida Navickaitė.
Laidos vedėjai Alfas Ivanauskas ir Ingrida Navickaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2015, 6:54 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 7:39 PM

Laidos vedėjų – Alfo Ivanausko ir Ingridos Navickaitės – pasiūlymui per 7 minutes apsispręsti, ar keliaus nežinoma kryptimi, kai fiksuojamos net ir asmeniškiausios detalės, „taip“ ištarė į Briuselį su mama keliavusi stilistė Agnė Jagelavičiūtė, Amsterdame viešėjęs dizaineris Juozas Statkevičius, Hagą aplankiusi Inga Stumbrienė, Berlyne itin atvirą interviu davęs aktorius Giedrius Savickas, orų pranešėjas Naglis Šulija bei Paryžiuje vienas kitą sutikę Mindaugas ir Karolina Stasiuliai.

„Aplink pasaulį su žvaigžde“ spėjo aplankyti šešias skirtingas šalis. Alfui labiausiai įsiminė A.Jagelavičiūtės kelionė su mama. Tuo tarpu Ingrida pripažino, kad kiekviena žmona turėtų padaryti tokią staigmeną, kokią padarė Mindaugo Stasiulio mylimoji Karolina.

Alfas, prisimindamas, kaip Ingrida ir Inga Stumbrienė buvo trumpam tapę kambario draugėmis Hagoje, pokštavo: „Kitą kartą jas reikės apgyvendinti palapinėje.“

Tiesa, drąsūs buvo ne visi. Kurios žvaigždės atsisakė? Kas iš pradžių sutiko, tačiau paskutinę minutę... apsigalvojo?

Laidų vedėją, humoristą Justiną Jankevičių leistis į kelionę Alfas kalbino likus kelioms minutėms iki vidurnakčio. Viename sostinės bare laiką leidęs Justinas atrodė tas kandidatas, kuris tikrai pasiryš avantiūrai. Tiesa, įvykiai pasisuko netikėta linkme. Kodėl Justinas ištarė „Ne, aš netekėsiu už tavęs“? Kokiai paslaptingai moteriai jis skambino pasitarti? Beje, kaip tik po šio skambučio buvo ištartas galutinis atsakymas.

Laidos vedėjai Ingridai labiausiai įstrigo į kelionę taip ir neišvykęs stilistas, floristas Mantas Petruškevičius. Viename prabangiausių sostinės restoranų užkluptas Mantas iš pradžių buvo nusiteikęs optimistiškai. Tiesa, garsiai svarstė: „Aš taip neskrisiu iš oro. Turiu peržiūrėti savo grafiką“. Galiausiai pažadėjo, kad numatytas kelionės laikas puikiai tinka. O artėjant kelionės dienai, kai jau buvo užsakinėjami viešbučiai ir rezervuojami restoranų staliukai saulėtame Madride, M.Petruškevičius pateikė staigmeną – skristi atsisakė.

Kaip į pasiūlymą reagavo akordionistas Martynas Levickis, aktorė Inga Norkutė, dainininkai Vaidas Baumila, Natalija Bunkė, Justė Arlauskaitė-Jazzu ir daug kitų garsių bei labai užsiėmusių žmonių?

„Aplink pasaulį su žvaigžde“ vedėja Ingrida apibendrindama šį, kelias savaites trukusį nuotykį, šypsosi: „Mūsų kelionių herojai – žinomi žmonės, tačiau visi pasirodė labai žemiški. Tiesa, reikia atrasti, kaip su jais susikalbėti jų pačių kalba.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.