L. DiCaprio milijonus žarsto ir prabangai, ir labdarai

Holivudo aktorius Leonardo DiCaprio (40 m.) garsėja ne tik švaistūnišku gyvenimo būdu, bet ir dosnia širdimi. Ištaigingus vakarėlius jachtose rengiantis ir prabangiai atostogauti mėgstantis L.DiCaprio yra aistringas gamtos mėgėjas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Jis yra įkūręs fondą ir nuolat skiria pinigų gamtos apsaugai.

L.DiCaprio.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
L.DiCaprio.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2015, 12:33 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 4:04 AM

Filmo „Volstrito vilkas“ žvaigždė neseniai paaukojo 15 milijonų JAV dolerių (13,6 mln. eurų) trisdešimčiai įvairių gamtosaugos organizacijų.

„Mūsų planeta tokiu dideliu greičiu lekia susinaikinimo link, kad pagaliau privalome tuo susirūpinti, – sakė L.DiCaprio. – Didžiuojuosi galėdamas pagelbėti šioms organizacijoms, kurios mėgina atremti didžiausią žmonijos iššūkį.“

Kalbama, kad už vaidmenį filme aktorius gauna mažiausiai po 20 milijonų JAV dolerių (apie 18 mln. eurų).

Pernai L.DiCaprio surengė aukcioną, per kurį nykstantiems laukinės gamtos regionams ir gyvūnams buvo surinkti 25 milijonai JAV dolerių (22,64 mln eurų).

O 2013 metais L.DiCaprio fondas paaukojo 3 milijonus JAV dolerių (2,72 mln. eurų) organizacijai, kuri siekia išsaugoti tigrus Nepale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.