Astrologė Vaiva Budraitytė ves naują laidą „Vaivos pranašystės“

Astrologė Vaiva Budraitytė (55 m.) grįžta į televiziją. Naujame „Lietuvos ryto“ televizijos sezone ji ves realybės dokumentikos laidą „Vaivos pranašystės“.

Vaiva Budraitytė grįžta į eterį.<br>T.Bauro nuotr.
Vaiva Budraitytė grįžta į eterį.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-08-10 23:16, atnaujinta 2017-10-21 03:17

Garsi būrėja į skandalingus, svarbius Lietuvos ir pasaulio įvykius pažvelgs kitaip. Kaip seksis mūsų vyrų krepšinio rinktinei Europos čempionate? Kas iš tikrųjų nutiko pilotams Baltijos jūroje? Kokių pramogų pasaulio garsenybių santuokos braška ir kodėl? Tokie ir panašūs klausimai bus nagrinėjami V.Budraitytės vedamoje valandos trukmės laidoje.

Joje bus ir aktualių naujienų, kurias pasitelkusi savo sugebėjimus būrėja komentuos, ir perspėjimų, patarimų bei pranašysčių. Į laidą bus kviečiamas svečias – žinomas žmogus.

Į laidos kūrėjus galės kreiptis žiūrovai su savo istorijomis ir klausimais, taip pat visi manantys, kad ir patys turi netradicinių galių bei gebėjimų.

Dalis laidos bus filmuojama astrologų V.Budraitytės ir jos vyro Gaudento Naujoko (51 m.) namuose. Beveik tris dešimtmečius astrologe dirbančią moterį sutuoktinis palaiko kiekviename žingsnyje.

– Televizijoje esate ne naujokė: pati dažnai dalyvaujate laidose, be to, vedėte laidą „Iliuzija tikrovė“ (BTV), kartu su Vyteniu Pauliukaičiu ir Inga Norkute-Žviniene – „Būk mano meile“ (LNK). Dabar pasirodysite „Lietuvos ryto“ TV laidoje „Vaivos pranašystės“. Grįžti į televiziją jums yra iššūkis?

– Dirbti su prodiuseriu Kristupu Krivicku jau yra iššūkis. (Juokiasi.) Jaučiu jam didelę simpatiją kaip žmogui, man patinka tai, kaip jis tvarko savo gyvenime, koks yra motyvuotas.

Manau, kad laida žmonėms patiks, nes joje nebus smurto, agresijos, tik įdomybių, atsakymų į aktualius klausimus ir šiek tiek humoro.

Filmuosime mūsų namuose. Jei reikės, pasikviesime ir mano vyrą. Kad ir ką daryčiau, jis visuomet stovi man už nugaros. Tad jei jo ir nematysite ekrane, žinokite, kad slepiasi kur nors už fotelio ar už kameros. (Juokiasi.) Jis visuomet mane stebi ir palaiko. Tvirtą jo petį jaučiu jau 15 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.