Holivudo mergišiaus L. DiCaprio nauja mylimoji panaši į buvusias

Aktoriaus Leonardo DiCaprio (40 m.) skonis nesikeičia jau daug metų – jis niekaip negali atsispirti šviesiaplaukėms manekenėms, pastebi „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Naujoji žvaigždės mylimoji Kelly Rohrbach (25 m.) – ne išimtis.

Ar daug skirtumų įžvelgtiate? Iš kairės: K.Rohrbach, B.Rafaeli ir T.Garn.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Ar daug skirtumų įžvelgtiate? Iš kairės: K.Rohrbach, B.Rafaeli ir T.Garn.<br>„ViDA Press“ nuotr.
K.Rohrbach.<br>„ViDA Press“ nuotr.
K.Rohrbach.<br>„ViDA Press“ nuotr.
L.DiCaprio (pirmame plane) ir K.Rohrbach ilsėjosi prabangioje jachtoje.<br>„ViDA Press“ nuotr.
L.DiCaprio (pirmame plane) ir K.Rohrbach ilsėjosi prabangioje jachtoje.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Bridget Hall.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Bridget Hall.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Claire Danes.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Claire Danes.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Erin Heatherton.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Erin Heatherton.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kristen Zang.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kristen Zang.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Gisele Bundchen<br>„ViDA Press“ nuotr.
Gisele Bundchen<br>„ViDA Press“ nuotr.
Bar Rafaeli<br>„ViDA Press“ nuotr.
Bar Rafaeli<br>„ViDA Press“ nuotr.
Blake Lively<br>„ViDA Press“ nuotr.
Blake Lively<br>„ViDA Press“ nuotr.
Tony Garn.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Tony Garn.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

lrytas.lt

Aug 22, 2015, 7:54 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 10:21 AM

Daugybei gražuolių draugystė su aktoriumi L.DiCaprio padėjo atverti ne vienas duris. Viešumoje pasirodžiusios su viena ryškiausių Holivudo žvaigždžių, jos netrukus sulaukdavo ir garsių mados namų dėmesio bei didesnių honorarų.

Tačiau to, atrodo, nereikia K.Rohrbach. Iš įtakingos ir turtingos šeimos kilusi mergina dėl karjeros ir pinigų nesuka galvos.

Filmų „Titanikas“, „Infiltruoti“, „Aviatorius“, „Didysis Getsbis“ bei daugybės kitų žvaigždę ir manekenę fotografai užfiksavo jachtoje prie Sardinijos krantų. Jie vaikščiojo susikibę už rankų ir vienas į kitą žiūrėjo taip meiliai, kad niekam nekilo klausimas, ar tai nauja pora.

Šviesiaplaukė, ilgakojė K.Rohrbach – ne tik supermodelis, kurį legendinis JAV žurnalas „Sports Illustrated“ išrinko 2015 metų naujoke.

Ji yra ir Kalifornijoje įsikūrusios tarptautinės mažmeninės prekybos drabužiais bendrovės GAP naujos reklamos kampanijos žvaigždė.

Gražuolė yra gimusi Grinviče (Konektikuto valstija).

Kelly tėvas Claytonas Rohrbachas III daug metų buvo vienas įtakingiausių Volstrito brokerių ir vienas „Bank Morgan Stanley“ vadovų.

Kelly tėvas – iš dangoraižių ir šarvuotų automobilių pasaulio, kuris taip puikiai atspindėtas režisieriaus Martino Scorsese filme „Volstrito vilkas“ (jame pagrindinį vaidmenį atliko L.DiCaprio).

Rohrbachai įsikūrę elegantiškoje viloje, kurią nuo Grinvičo centro skiria pusvalandis kelio automobiliu.

Teniso aikštynas, golfo laukai ir didžiulis sodas.

Aplinka panaši į tą, kuri buvo sukurta filme „Didysis Getsbis“.

Rohrbachams priklausė 190 000 eurų vertės automobilis „Bentley Continental Coupe“, kuriuo, kaip teigiama, buvo vežiojamas Amerikos prezidentas George’as W.Bushas.

Rohrbachų šeima, kurių protėviai dar XIX a. viduryje emigravo iš Šveicarijos, ne tik palaiko ryšius su daugeliu įtakingų Vašingtono politikų.

Jie priklauso Amerikos aristokratijai ir vasarą praleidžia Hamptone, o žiemą – Aspene.

Kelly motina Anne Rohrbach – garsios žuvų prekeivių dinastijos atstovė. Dabar ji rūpinasi labdara ir padeda savo vyrui, kuris išėjęs į pensiją importuoja brangų vyną iš Prancūzijos.

Gal meilės saitai su geidžiamiausiu JAV vienišiumi ir gerina Kelly įvaizdį, bet vargu ar jai to reikia.

Mergina su pagyrimu baigė Džordžtauno universiteto teatro studijas, o Londone lankė Muzikos ir dramos akademiją.

Grįžusi į JAV gražuolė iškart gavo vaidmenis populiariuose televizijos serialuose „Du su puse vyro“, „Detektyvė Rizoli“ ir „Nauja norma“.

Naujoji L.DiCaprio mylimoji Kelly nėra iš tų merginų, kurios žūtbūt siekia susipažinti su garsenybėmis. Ji ir Leo – lygiaverčiai partneriai.

Ši aplinkybė turėtų suteikti visiškai naują jausmą Leo, įpratusiam, kad mylimosios paklustų jo žaidimo taisyklėms, kurių svarbiausia – jokių įsipareigojimų ir visiškas atsidavimas jam.

Rohrbachų šeima tik neseniai sužinojo, kad Kelly bendrauja su kino žvaigžde. Kai žurnalistai to paklausė merginos dėdės Jimo Wholey, šis iš nuostabos išpūtė akis.

Panašiai reagavo ir Kelly senelė Lois Wholey, kuriai priklauso prabangiausia Pitsbergo žuvų ir delikatesų parduotuvė.

Kad ir kokie turtingi būtų Rohrbachai, atrodo, kad L.DiCaprio uždirba daugiau nei jie visi kartu.

Keturis kartus į „Oskarą“ pretendavusio, bet iki šiol jo negavusio aktoriaus turtas vertinamas 220 milijonų JAV dolerių. Pernai Jungtinių Tautų taikos pasiuntiniu tapęs vyras plaukioja tanklaivio dydžio jachta ir po pasaulį keliauja privačiu lėktuvu.

Aktoriaus mylimosios šeima aktyviai užsiima labdara. „Mes privalome nors šiek tiek grąžinti“, – tokiu šūkiu vadovaujasi Rohrbachai.

To siekia ir L.DiCaprio. Holivudo žvaigždė aukoja milijonus vandenynų gyvūnams ir Sibiro tigrams išsaugoti. Jis investuoja į prietaisus, kurie naudoja saulės energiją, ir į elektra varomus automobilius.

Šalia Šiaurės Amerikos vyras įsigijo 42 hektarų salą, kurioje ketina įrengti ekologinę poilsiavietę. Atrodo, tokia jo veikla žavi K.Rohrbach. Vis dėlto kalbėti apie Kelly ir Leo sužadėtuves, o juo labiau vestuves – dar pernelyg anksti.

Meilės nuotykių kolekcija – įspūdinga

Širdžių daužytojo reputaciją pelniusio L.DiCaprio mylėtų moterų sąrašas – įspūdingas. Su vienomis jų įžymybė draugiškus santykius palaiko iki šiol, o su kitomis, atrodo, išsiskyrė amžiams.

Bridget Hall (37 m.). Ši amerikietė buvo pirmas supermodelis, su kuriuo draugavo Leo. Jam tuomet buvo 19-a, jai – 16-a. L.DiCaprio teigia su Bridget bendravęs tik porą savaičių.

Claire Danes (36 m.). Jie atliko pagrindinius vaidmenis filme „Romeo ir Džuljeta“ (1996 m.), o aistra iš filmavimo aikštelės persikėlė į gyvenimą. Tačiau rimtai į santykius žiūrinčiai C.Danes kolega pasirodė per daug lengvabūdis, todėl jų romanas greitai baigėsi.

Erin Heatherton (26 m.). Vėjavaikis Leo su šviesiaplaukiu „Victoria’s Secret“ angelu draugavo 10 mėnesių. „Jų keliai išsiskyrė, bet santykiai išliko geri“, – taip Holivudo žvaigždės atstovai komentavo šio romano baigtį.

Kristen Zang (41 m.). 1996-aisiais per „Romeo ir Džuljetos“ premjerą Leo už rankos laikė modelį K.Zang. Draugai tvirtino, kad Leo ketina vesti Kristen. Likus savaitei iki Jameso Camerono romantinės dramos „Titanikas“ premjeros jie išsiskyrė, bet po kurio laiko susitaikė. Vis dėlto mergina nusprendė, kad nesivaržys su kitomis aktoriaus gerbėjomis, ir 2000-ųjų vasarį galutinai nutraukė ryšius.

Gisele Bundchen (35 m.). Ilgakojės manekenės iš Brazilijos ir aktoriaus keliai susikirto 2000-aisiais. Įsimylėjėliai nuolat skyrėsi ir taikėsi. Kalbama, kad aktorius buvo liguistai pavydus, nors pats nepraleisdavo progos pasižvalgyti į kitas. Gisele ir Leo santykiai truko penkerius metus. Išsiskyrusi su Holivudo žvaigžde ji ištekėjo už amerikietiškojo futbolo žaidėjo Tomo Brady.

Bar Rafaeli (30 m.). Su modeliu iš Izraelio aktorius susipažino 2005 metų gruodį per grupės U2 koncertą Las Vegase (JAV). Rami, kukli ir graži Bar aktorių pakentė šešerius metus. Teigiama, kad tai buvęs bene taikiausias L.DiCaprio išsiskyrimas.

Blake Lively (27 m.). Per 2011 metų Kanų kino festivalį L.DiCaprio jau draugavo su televizijos serialo „Liežuvautoja“ žvaigžde B.Lively. Fotografai juos užtiko jachtos denyje. Aktorių meilė liepsnojo penkis mėnesius.

Tony Garn (23 m.). Su šiuo „Victoria’s Secret“ angelu aktorius susipažino 2013 metų gegužę per Kanų kino festivalį. Iš Hamburgo (Vokietija) kilusi Tony puikiai atitiko L.DiCaprio reikalavimus: aukšta, liekna, šviesi. Vis dėlto to nepakako, kad aktorius ryžtųsi žengti prie altoriaus.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.