Aktorė Violeta Mičiulienė ieškos žmonos Antanui Nedzinskui

Nuo šiol kiekvieną savaitę per TV3, A. Valinskas kartu su aktore Monika Vaičiulyte, kurią pats pavadino intelektualiausia kada nors turėta partnere, dalins svogūnus jų nusipelniusiesiems.

Violeta Mičiulienė ieškos žmonos Antanui Nedzinskui.
Violeta Mičiulienė ieškos žmonos Antanui Nedzinskui.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-08-28 13:54, atnaujinta 2017-10-18 12:05

Neseniai paaiškėjo netikėta žinia – į eterį grįžta realybės šou „Dangus“ išgarsėjęs, vėliau į politiką pasukęs Antanas Nedzinskas. Ir grįžta jis ne bet kaip, o kaip politikos apžvalgininkas. Seime dirbęs vyras labai gerai jaučiasi naujame savo amplua: „Puikiai pažįstu seimo narius, žinau jų privalumus ir ydas. Atėjo laikas grįžti į viešumą!“

Pasirodo, kad Antanas grįžta ne tik dėl politikos – visai tikėtina, kad laidoje „Svogūnų Lietuva“ jis sutiks ir savo gyvenimo meilę. Jos ieškoti pasišovė garsios humoristės Violetos Mičiulienės kuriama herojė – Tetulė. 

„Mes gyvename švogerių ir tetų krašte. Tetulė yra personažas, kurį puikiai pažįsta kiekvienas lietuvis – viską išmananti ir žinanti, nors jos turimos žinios nebūtinai yra tiesa. Štai Tetulei pasirodė, kad reikia sutvarkyti Antano gyvenimą. Tik baisu, kad betvarkydama nesugadintų“, – juokėsi humoristė. Pati ji sako gyvenime porų nebeperšanti. „Tris kartus buvau svočia ir visos trys poros išsiskyrė. Tai dabar, kai kas nors prašo atsakau: galiu, jeigu norit neigiamo santuokos rezultato, – juokėsi V. Mičiulienė. – Tačiau turiu gerą akį ir patirtį naujų porų kūrimui, nes daug metų vedu vestuves“.

Laidos „Svogūnų Lietuva“ personažai – tarsi lietuvių tautos atspindys, o pasirinktos temos – aktualios ir svarbios. Su tuo sutinka ir Violeta: „Mes rodysime tai, kas aktualu Lietuvoje, kas kelia juoką televizijos žiūrovams. Bet kaip ir dera tikriems svogūnams, ištrauksime ir po ašarą!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.