Naujas lrytas.tv sezonas jau nuo – nuo rugpjūčio 31 dienos!

Jau ne pirmus metus viena labiausiai žiūrovų vertinamų internetinių televizijų Lietuvoje atnaujina savo veidą. Portalas Lrytas.tv pristato naują sezoną. Keturi nauji veidai, keturios naujos laidos – aktualiausią turinį išsirinks kiekvienas.

Laidų vedėjai iš kairės Mantas Bartuševičius, Gabija Varnaitė, Marius Vasilevičius, Tomas Lagūnavičius
Laidų vedėjai iš kairės Mantas Bartuševičius, Gabija Varnaitė, Marius Vasilevičius, Tomas Lagūnavičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2015, 5:30 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 3:07 AM

Unikalus ir dar niekur nematytas turinys bus rodomas tik portale Lrytas.tv nuo pirmadienio iki ketvirtadienio.

Darbo savaitę pradėsime kartu su linksmiausia pokštų laida – „Šimtaveidis“. Laidos vedėjas Marius Vasilevičius kiekvieną laidą taps skirtingu personažu ir krės pokštus gatvėje. Jau šį pirmadienį portale Lrytas.tv galite pamatyti pirmąją jo laidą, kur šmaikštus vedėjas tapo vilniečius klykti iš siaubo privertusiu...zombiu!

Pilna rūbų spinta, tačiau, kaip visuomet, nėra ką apsirengti? Su šia amžina problema kovos stilistė Gabija Varnaitė. Kiekvieną antradienį jos patarimus žiūrėkite laidoje „Stiliaus kodas“. Žavinga laidos vedėja ne tik padės atrasti savąjį stiliaus kodą, tačiau kiekvieną mėnesį vienai iš žiūrovių sukurs unikalų stilių ir labiausiai patikusį derinį padovanos!

Kartu su portalu Lrytas.tv nugalėkite rudenį liūdesį. Tegul vėstančios dienos ir tamsėjantys vakarai neleidžia pasiduoti depresijai ir bėdoms – kartu su psichologu Tomu Lagūnavičiumi tyrinėkite save ir išmokite spręsti jus slegiančias problemas. Laida „Psichologas pataria“ net du kartus per savaitę – antradieniais ir ketvirtadieniais.

„Humoro klubo“ komikas Mantas Bartuševičius pasirūpins visais būsimais, esamais ar buvusiais „nuliais“. Savo laidoje „Nulis“ linksmasis vedėjas atskleis visas studentiško gyvenimo paslaptis. Naudingi patarimai ir gera humoro dozė – kiekvieną trečiadienį tik portale Lrytas.tv.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.