Eglė Skrolytė nekenčia komplimentų, bet išimtis – pora intymių

Vasara prabėgo, bet įspūdžiai apie ją – niekada, todėl gražiausiomis, įspūdingiausiomis ir pačiomis „pačiausiomis“ vasaros akimirkomis šeštadienį TV3 eteryje dalinsis septintą sezoną pradedančios laidos „Mamyčių klubas“ vedėja Eglė Skrolytė.

Eglė Skrolytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Eglė Skrolytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Eglė Skrolytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Eglė Skrolytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Eglė Skrolytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Eglė Skrolytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Sep 4, 2015, 11:17 AM, atnaujinta Oct 17, 2017, 2:44 PM

„Skaniausia“ knyga

Didysis skaitymo projektas šiuo metu yra ir visą vasarą buvo „Hario Poterio“ istorija. Tai skaniausia mano ir vaikų dienos dalis, kuomet sukrentame visi į lovą, apsikabiname ir skaitome, juokiamės, analizuojame. Ir džiaugsmą jaučiame nuo proceso, o ne rezultato. Jis, beje, man atrodo bus dar negreitai. Tos knygos tooooookios storos.

Gardžiausias patiekalas

Rytinė košė. Tai mano pastarųjų metų atradimas. Pasigaminu pati. Kiekvieną rytą. Na gerai, beveik kiekvieną. Privalomas bruožas – ji ir jos priedai turi būti nesaldūs. Pavyzdžiui, grybai, avokadas, sūriai... O, dieve, kaip skanu! Valgau ir skleidžiu keistus garsus...mmmm...ooo...uuuu.

Smagiausia išvyka

Jei nebuvome vasarą Nidoje, reiškia, nebuvo vasaros – taip juokaujame su vaikais. Ir, žinoma, Nidoje buvome. Ir, žinoma, kaip kasmet buvo vienintelis liūdnas dalykas joje – tai, kad iš jos anksčiau ar vėliau reikia išvažiuoti.

Smagiausia išvyka mane užklupo pati, galima sakyti, nepasiruošusią atvykus į Berlyną. Juokauju, jog ten įsimylėjau... laisvalaikį ant dviračių.

Geriausias laikas su vaikais

Visas, kuomet būdama su jais, pati leidžiu sau būti vaiku. Nieko nėra smagiau!

Patogiausias drabužis

Blaškausi. Sunku pasirinkti tarp senų gerų džinsų ir kombinezono. O šiaip drabužis man – tos dienos nuotaikos atspindys. Vieną dieną neįsivaizduoju nieko patogiau už suknelę, kitą – jau manęs niekas ja neaprengtų!

Įdomiausias lankytinas objektas

Naujas ir dar nematytas, žinoma! Į sąrašą pakliūna visi dar nematyti įdomūs Lietuvos ir pasaulio taškai“ nuo lajų tako Anykščiuose iki ledo viešbučio kur nors Skandinavijos sniegynuose.

Gražiausias komplimentas

Aš komplimentų nemėgstu. Tiesą pasakius, net negaliu jų pakęst. Dėl jų pataikūniškos ir nenuoširdžios prigimties.

Šią vasarą, teisybės dėlei, turiu pasakyti, kad buvau apdovanota keliais gražiais man pačiai, bet tai išimtis. Ir pakankamai intymiais, tad pasilaikysiu juos tik sau.

Geriausias oras

Man labai patinka lietus. Artimieji juokiasi iš manęs. Nesupranta. O man gera, kai lyja, nors tu ką! Pavyzdžiui, skaityti knygą ar jaukiai įsitaisius lovoje gerti arbatą, kai į langą barbena lietus, vaikščioti po pušyną kapsint lašams. Po to ta švaros, ramybės ramybės atmosfera po lietaus yra užburianti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.