Kas sieja Joną Valančiūną su kunigaikščiu Algirdu?

LRT televizijos laida „Istorijos detektyvai“ pristato savo svajonių komandą

„Istorijos detektyvų“ kūrėjai įžvelgė sąsajų tarp kunigaikščio Algirdo ir J.Valančiūno.
„Istorijos detektyvų“ kūrėjai įžvelgė sąsajų tarp kunigaikščio Algirdo ir J.Valančiūno.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2015, 9:47 AM, atnaujinta Oct 17, 2017, 7:37 AM

Vyriausiasis treneris – Mindaugas. Šiaip ar taip jam pasisekė pasiekti aukščiausių rezultatų. Jis gavo karūną.

Rinktinės atstovas spaudai – Gediminas. Puikiai moka gražiai kalbėti Vakarų žiniasklaidai. Mums reikia gražiai save pristatyti.

Puolėjai – Algirdas ir Kęstutis. Vienas puikiai pataiko į krepšį Rytuose, kitas – Vakaruose. Tad problemų turėsime tik tuo atveju, jei krepšiai bus Šiaurėje ar Pietuose. Įžaidėjas ir atakų rengėjas – Vytautas.

Mažo ūgio, tad landus, pralįsti gali pro bet kokią gynybą (kaip kad buvo Krėvos rugtynėse). Tiesa, mėgsta persirenginėti (atsargiai – nesupainiokite su palaikymo grupės šokėja).

Aišku, kartais gali atrodyti, kad jis žaidžia ne savųjų, bet priešininkų pusėje, nors galiausiai visada žaidimą baigia su saviškiais.

Jogaila – puikus gynėjas, tačiau jau galvoja apie būsimą kontraktą Lenkijoje.

Margiris – geras gynėjas, bet jam sunku susidoroti su spaudimu, tad greitai perdega. O tada tampa pavojingas ir saviems. Kaip ir Treniota – geras atakoje, tačiau mėgsta nešvarius žaidimus.

Per jį galime būti diskvalifikuoti. Štai perspekyvūs žaidėjai – Ruklys ir Rupeikis – sėdės ant atsarginių suolelių, nes juos per treniruotes traumavo Treniota.

Jaunutis – auksinio jaunimo atstovas, gavęs gerą kontraktą, tačiau nepateisinęs vilčių.

Gaila, bet rinktinėje nežais Daumantas. Jis pakeitė pilietybę (net baisu sakyti kokią gavo).

Rinktinei padėti taip pat atsisakė ir netikėtai sportbačius ant vinies pakabino Vaišelga. Tiesa, save jis atrado kitoje srityje. Linkime jam sėkmės.

Vaišelgą rinktinėje pakeis niekur nepasižymėjęs ir skandalais su vyriausiuoju treneriu garsėjantis Švarnas. Tikėtina, kad rinktinės rūbinėje situacija nuo to nepagerės.

Dar viena staigmena krepšinio gerbėjams, – rinktinėje nepasirodys šiuo metu labiau bulvarinėje spaudoje, o ne aikštelėje pasižymintis Skirgaila.

Iš patikimų šaltinių sužinojome, jog Skirgaila vis dar neapsiprendžia, su kuriuo klubu pasirašyti kontraktą ir rinktines varžybas stebės su alumi rankose prie televizoriaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.