Holivudo vakarėliuose besilinksminanti G. Gurevičiūtė – vieniša

Po to, kai Gintarė Gurevičiūtė išsiskyrė su ilgamečiu draugu Linu Karaliumi – Ezopu, dar niekas nematė moters kito vyro glėbyje. Pasimokiusi iš praeities klaidų, apie asmeninius santykius Gintarė stengiasi nekalbėti bei juos pasilikti sau.

Būsimo vyro Gintarė Gurevičiūtė dairosi prestižiniuose Holivudo vakarėliuose.
Būsimo vyro Gintarė Gurevičiūtė dairosi prestižiniuose Holivudo vakarėliuose.
Būsimo vyro Gintarė Gurevičiūtė dairosi prestižiniuose Holivudo vakarėliuose.
Būsimo vyro Gintarė Gurevičiūtė dairosi prestižiniuose Holivudo vakarėliuose.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 9, 2015, 11:27 AM, atnaujinta Oct 16, 2017, 6:32 PM

Tačiau KK2 laidos žurnalistams LNK laidų vedėja atskleidė ne vieną savo asmeninio gyvenimo detalę. Gintarė valgo tik sveiką maistą, dėl to jos kūnas atrodo jaunas, gražus ir seksualus. Ant kūno nematyti nė vieno riebaliuko. Laidų vedėja nevalgo mėsos, riebalų, maitinasi salotų lapais, mocarelos sūriu, pomidorais, agurkais, kitomis daržovėmis bei riešutais.

Laidoje Gintarė prisipažins, kad būsimo vyro ji dairosi prestižiniuose Holivudo vakarėliuose. Neseniai merginai teko apsilankyti Leonardo DiCaprio vakarėlyje Los Andžele. Žvaigždės rezidencija įsikūrusi ant kalnų, kur stūkso daugybė namų, baseinų ir net keli teniso kortai. Anot Gintarės, visoje šioje milžiniškoje teritorijoje DiCaprio gyvena tik su mama.

Gintarė taip pat Holivude susipažino su skandalinguoju milijonieriumi Danu Bilzerianu. Tačiau pažintis su šiuo vyru moters per daug nesužavėjo.

„Nors negalima taip sakyti, tačiau man jis pasirodė mažas ir apkūnus. Jis visiškai nepanašus į sportiškai atrodantį žmogų, kurio kūnu būtų galima grožėtis“, – pasakos Gintarė.

Gražuolė prisimena ir apsilankymą gražiausio pasaulyje užpakaliuko savininkės reperės Nicki Minaj gimtadienyje, kuriame dalyvavo net penki šimtai žmonių.

Gimtadienio šventėje Gintarę ištiko nelaimė – į baseiną įkrito jos mobilusis telefonas. Gražuolė džiaugiasi, kad susigrąžinti prietaisą jai padėjo vienas paslaugus vaikinas.

„Tame vakarėlyje visi vaikinai buvo labai malonūs ir paslaugūs. Vienas vaikinas pamatė, kas atsitiko, ir šoko gelbėti mano telefono. Manau, kad taip ir turi elgtis kiekvienas džentelmenas“, – laidai pasakos mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.