L. Čepukaitė įveikė prestižinės kulinarijos mokyklos absolventą

„Atleiskite, tačiau šio patiekalo išvaizda man primena vieną nelabai valgomą dalyką, o jo spalva – kaip batų tepalo“, – šitaip prestižinės kulinarijos mokyklos „Le Cordon Bleu“ absolvento patiekalą įvertino režisierius Vytenis Pauliukaitis.

Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

lrytas.lt

2015-09-14 11:02, atnaujinta 2017-10-15 23:38

Jis buvo vienas iš šefo Liutauro Čepracko svečių laidoje „Lietuvos superšefas“, turėjęs įvertinti dėl garbingo titulo kovojančių dalyvių patiekalus.

Šeštadienį LNK eteryje startavusi laida „Lietuvos superšefas“ pateikė ne vieną staigmeną, tačiau bene labiausiai nustebino tai, kad kone visų kulinarijos mėgėjų patiekalai buvo įvertinti geriau nei profesionalų. Laidos dalyvių patiekalus čia vertina kviestiniai šefo L.Čepracko svečiai – daugybę pasaulio aplankę ir skirtingas virtuves pažinę gurmanai.

„Tam, kad sugadintum kepenėles, tikrai reikia turėti talento“, – V.Pauliukaičiui antrino ir kita L. Čepracko viešnia, atlikėja Dovilė Filmanavičiūtė–Miss Sheep. Tokios aštrios kritikos sulaukė kauniečio, profesionalaus šefo Gedimino Ciūnio patiektos ančių kepenėlės su kreminiu viskio padažu.

Vis dėlto komisija buvo griežta ne visiems – G.Ciūnio varžovės, atlikėjos Lauros Čepukaitės pupų ir šviežios mocarelos užkandis sulaukė itin daug liaupsių ir uždirbo jos komandai pirmąjį tašką. Kol L.Čepukaitė džiaugėsi sėkminga kovos pradžia, G.Ciūnys neslėpė nepasitenkinimo komisijos kompetencija.

„Viskas gavosi taip, kaip ir turėjo gautis“, – užtikrintu ir ramiu balsu komisijai atrėžė kulinaras.

„O kas ji tokia, dainininkė? Na, tai tokia čia ir kritika“, – taip D.Filmanavičiūtės komentarus įvertino G.Ciūnys, grįžęs į virtuvę.

Pirmasis komandų susitikimas buvo itin permainingas – įvertinus visų patiekalus, komisija paskelbė lygiąsias, tad L.Čeprackui teko paskelbti žaibišką egzaminą, kurio neišlaikęs tolesnę kovą paliko virtuvės entuziastas Maksimas Chudasovas. Tai reiškia, kad nuo šiol L.Čepukaitė komandoje lieka viena su profesionaliu šefu Povilu Giunteriu – ar tokių pajėgų pakaks kovojant su stipria varžovų komanda? Visi atsakymai – šį šeštadienį per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.