Laimo Fergizo mergina prašė parodyti intymią vietą

Žymųjį Laimą Fergizą ir toliau persekioja nemalonios situacijos. Vos prieš kelias savaites pastarajam teko raudonuoti dėl to, kad į Klaipėdą skuodė beveik 200 kilometrų per valandą greičiu, dabar į žiniasklaidą nutekėjo dar pikantiškesnė naujiena – iš Laimo Fergizo buvo reikalaujama nusirengti! L.Fergizas įtaria, kad tai aferistų darbas.

T.Bauro nuotr.<br>Laimas Fergizas.
T.Bauro nuotr.<br>Laimas Fergizas.
T.Bauro nuotr.<br>Laimas Fergizas.
T.Bauro nuotr.<br>Laimas Fergizas.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 21, 2015, 1:30 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 6:55 PM

„Jau yra buvę netgi teismo procesai Lietuvoje, kad kai kurie vyriškiai taip yra užkibę ir paskui jie mokėjo pinigus už tai, kad nebūtų paviešinti tie jų pokalbiai, ir paskui neapsikentę vis tiek kreipdavosi į teisėsaugą, nes pinigų daugiau ir daugiau prašydavo“, – pasakojo L.Fergizas.

Internete, o ypač „Facebooke“, plinta nauja nusikaltimų rūšis – su jumis pasisiūlo pabendrauti gražus vaikinas ar mergina. Intymiai. Tokio pasiūlymo sulaukė ir buvęs Fergės vyras, žurnalistas Laimas Fergizas. Jį per feisbuką susirado mergina ir pasiūlė santykiauti per atstumą.

„Tiesiog „Facebooke“ gavau kvietimą į draugus iš vienos panelės, po to ji pradėjo susirašinėti su manimi ir tada tokie dalykai prasidėjo, kad neprašoma, savo iniciatyva, pradėjo nusirenginėti, glostyti savo kūną“, – apie tai Laimas – pirmadienio vakarą per KK2 laidą LNK.

Laimas teigė, kad nesiruošė apsinuoginti, bet mergina kitoje „Facebook“ pusėje jau buvo plika: „Ji pati iki galo nusirengė“.

Po kiek laiko to paties mergina pradėjo reikalauti iš L.Fergizo: „Prašė parodyti lyties organą. Kažkodėl jai to reikėjo, tik nesupratau kam, man iki šiol mįslė“.

„Iki tol atrodė, kad internetas yra nesaugus tiktai vaikams. Dabar man atrodo, kad ir tokio vidutinio amžiaus vyriškiams irgi yra nesaugu, kai aš gaunu tokių kvietimų“, – svarstė L. Fergizas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.