S. Vergara su buvusiu sužadėtiniu riejasi dėl kūdikių embrionų

Los Andželo teismas svarsto, ką daryti su aktorės Sofios Vergaros (43 m.) ir buvusio jos mylimojo Nicholo Loebo (40 m.) kūdikių embrionais, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Pora juos užšaldė, kai ketino susituokti. Pasukę skirtingais keliais jie nesutaria, koks turėtų būti negimusių vaikų likimas.

N.Loebas svajojo apie vaikus, tačiau S.Vergara niekaip negalėjo pastoti.<br>„ViDA Press“ nuotr.
N.Loebas svajojo apie vaikus, tačiau S.Vergara niekaip negalėjo pastoti.<br>„ViDA Press“ nuotr.
„Sofia, suteik gyvenimą savo dukterims!“, – tokiais šūkiais S.Vergara ir J.Manganiello buvo pasitikti per filmo „Magiškasis Maikas XXL“ premjerą Los Andžele.<br>„ViDA Press“ nuotr.
„Sofia, suteik gyvenimą savo dukterims!“, – tokiais šūkiais S.Vergara ir J.Manganiello buvo pasitikti per filmo „Magiškasis Maikas XXL“ premjerą Los Andžele.<br>„ViDA Press“ nuotr.
S.Vergara seriale „Moderni šeima“.
S.Vergara seriale „Moderni šeima“.
N.Loebas svajojo apie vaikus, tačiau S.Vergara niekaip negalėjo pastoti.<br>„ViDA Press“ nuotr.
N.Loebas svajojo apie vaikus, tačiau S.Vergara niekaip negalėjo pastoti.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

„Lietuvos rytas“

Sep 21, 2015, 12:37 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 7:26 PM

Kolumbijoje gimusi S.Vergara net baisiausiame sapne negalėjo įsivaizduoti priežasties, dėl kurios buvo iškviesta į teismo posėdį.

Paaiškėjo, jog buvęs aktorės sužadėtinis, verslininkas N.Loebas pareikalavo, kad jam vienam būtų suteikta teisė globoti dvi jų dar negimusias ir net neišnešiotas dukteris.

Esą Sofia nenori suteikti joms gyvybės. „Atrodo, kad ji apskritai pamiršo jų egzistavimą“, – teisme piktinosi Nickas.

Aktorė nebuvo nėščia – jos buvęs mylimasis kalbėjo apie du moteriškos lyties embrionus.

S.Vergara, rengdamasi tekėti už N.Loebo, sužinojo negalėsianti nei pastoti, nei išnešioti kūdikio. Tuomet sužadėtiniai davė savo biologinės medžiagos dirbtiniam apvaisinimui.

Pora nutarė embrionus užšaldyti iki to laiko, kol nuspręs tapti tėvais ir neskubėdami galės rasti tinkamą surogatinę motiną.

Tačiau kai Sofia ir Nickas pasuko skirtingais keliais, embrionų likimas atsidūrė teismo rankose.

„Jis vėl naudojasi mano vardu, stengdamasis patraukti visuomenės dėmesį, – piktinosi S.Vergara. – Jis visada begėdiškai naudodavosi mano vardu, ryšiais, visu tuo, ką pelniau sąžiningu darbu!“

Tokie aktorės kaltinimai nuskambėjo keistai. Žinomo Amerikos diplomato ir stambaus verslininko sūnus Nickas toli gražu nėra vargšas. Jis ir pats turi ryšių, yra kandidatavęs į Floridos valstijos senatą.

Jam nereikia ir niekada nereikėjo emigrantės užtarimo ar pagalbos.

Suprantama, S.Vergara – irgi ne iš kelmo spirta. Buvusi N.Loebo mylimoji – viena daugiausia uždirbančių televizijos žvaigždžių. Pavyzdžiui, už darbą seriale „Moderni šeima“ ji susižėrė 19 milijonų JAV dolerių.

Be to, Sofia – sumani verslininkė, įkūrusi modelių agentūrą merginoms iš savo gimtosios Kolumbijos. Ji turi savo drabužių liniją. Už dalyvavimą reklamos kampanijose jai mokami milijonai.

Turint tokią figūrą kaip Sofios būtų apsileidimas nepadaryti karjeros Holivude – net jei atvykusi į jį nemoki nė žodžio angliškai.

Išvydę įspūdingus kolumbietės apvalumus vyrai netenka žado. Taip nutiko ir Nickui.

Jie susipažino 2010-aisiais per priėmimą, surengtą po Auksinių gaublių teikimo ceremonijos.

N.Loebas jame dalyvavo, nes kinas buvo jo silpnybė. Verslininkas kartais tampa kokio nors filmo prodiuseriu.

Pastebėjusi, kokį įspūdį paliko išvaizdžiam nepažįstamajam, S.Vergara jį apdovanojo žavinga šypsena.

Nickas nedelsdamas ėmėsi iniciatyvos. Nepraėjus nė penkiomis minutėms Sofia prisipažino, kad jos širdis laisva. Naujajam pažįstamui ji net papasakojo turinti aštuoniolikos metų sūnų Manolo.

Kolumbietei patiko ne tik N.Loebo žarstomi komplimentai, bet ir jis pats – aukštas, atletiškas, įdomus. Be to, turtingas. O tai Sofiai buvo itin svarbu.

Tiesa, S.Vergara ir pati puikiai sugeba užsidirbti pinigų. O žmones, kurie nėra apdovanoti šiuo talentu, ji laiko tiesiog nevykėliais.

Pradžioje poros santykiai buvo laimingi ir giedri. Juos siejo ir tai, kad abu buvo išaugę nedarnioje šeimoje.

Sofios tėvai nuolat riedavosi. Nicko tėvai išsiskyrė. Po to motina iš pavydo nušovė savo trečiąjį vyrą ir pati nusižudė.

Nickas, atrodo, neblogai sutarė su Sofios sūnumi Manolo, apipylė savo išrinktąją brangiomis dovanomis, vežiojo po egzotiškus kraštus.

Nickas svajojo apie bendrus vaikus, tačiau Sofia niekaip negalėjo pastoti. Jis ėmė vežioti ją pas geriausius gydytojus.

Bet netrukus paaiškėjo, kad natūraliu būdu aktorė negalės nei pastoti, nei išnešioti kūdikio.

Tuomet N.Loebui ir kilo mintis užšaldyti jų dirbtinai apvaisintus embrionus. Beje, laikyti juos specialioje klinikoje kainuoja beprotiškus pinigus.

Per 40-ąjį Sofios gimtadienį Nickas jai ant piršto užmovė sužadėtuvių žiedą su didžiuliu briliantu.

Įtampa jų santykiuose kilo pamažu. Kai kartą per vakarėlį aktorė Rachel Heller pristatė N.Loebą kaip S.Vergaros sužadėtinį, jis įniršo.

Nickas šaukė, kad jis – solidus politikas ir būsimasis senatorius. Tad kodėl jis pristatomas viso labo kaip aktorės sužadėtinis?! Po tokių mylimojo žodžių S.Vergara visiems girdint pasišaipė, kad jis – ne politikas, o nevykėlis.

Esą kai tik N.Loebas dalyvauja kokiuose nors rinkimuose, rinkėjai balsuoja už kitą kandidatą.

Garsioji atlikėja Shakira mėgino nutildyti įsiaudrinusią draugę: „Nusiramink! Žiūrėk, jo akys net pabalo! Nickas juk toks įniršęs!“

Tiesą sakant, tąkart įniršo jie abu.

Iš pradžių Sofiai net patikdavo bartis su Nicku – kuo audringesni būdavo barniai, tuo greitesnis ir aistringesnis būdavo susitaikymas ir seksas.

Atėjo laikas, kai Sofiai tiesiog įkyrėjo aiškintis santykius. Jai norėjosi atsipalaiduoti. Mėgstamiausia poilsio vieta, kaip ir anksčiau, buvo Majamis.

Būdama čia, kolumbietė nepraleisdavo progos užsukti į naktinį klubą „Story“, kurį atidarė jos senas bičiulis Chrisas Paciello.

Spalvinga figūra! Visi žinojo, kad jis susijęs su mafija ir keletą metų praleido kalėjime už žmogžudystę.

Chrisui silpnybę jautė ir Holivudo garsenybės. Sklido kalbos, kad kažkada dėl jo ėjo iš proto popmuzikos žvaigždė Madonna. Esą jie net buvo užmezgę audringą meilės romaną.

2006-aisiais Ch.Paciello buvo paleistas į laisvę ir Majamyje vėl atidarė naktinį klubą. Į jį plūstelėjo seni jo bičiuliai: Nicky Taylor, Jennifer Lopez, Naomi Campbell. Mėgo užsukti ir S.Vergara.

Vieną vėlų vakarą „Story“ skambėjo džiazas, S.Vergara ir Ch.Paciello šoko. Kai pasirodė N.Loebas, meiliai apsikabinusi porelė suko ratus po salę.

Net jei Sofia rankas apvijo aplink tvirtą partnerio kaklą, argi tai pretekstas svaidytis kėdėmis ir kaltinti ją neištikimybe?

Bet N.Loebas buvo kitokios nuomonės – jis sukėlė isteriją, puolė prie Ch.Paciello.

Sienos, kaip žinome, turi akis ir ausis. Ypač ten, kur renkasi įžymybės. Visuomet atsiras liudininkas, kuris pažers smulkmenų ir pateiks keletą mobiliuoju telefonu darytų nuotraukų.

Kažkas iš skandalingosios scenos liudininkų žurnalistams papasakojo, kad po muštynių N.Loebas apkaltino S.Vergarą neištikimybe. O Sofia esą įnirtusi puolė prie Niko ir savo ilgais nagais mėgino apdraskyti jam veidą.

Pora apsistumdė. S.Vergara suplėšyta suknele išbėgo į gatvę, o Ch.Paciello kažkur dingo. Kam jam skandalas?

Po šių įvykių N.Loebui trūko kantrybė, jis nebetikėjo sužadėtine. S.Vergarai taip pat įkyrėjo nuolatiniai vaidai.

Kas bus, kai ji taps N.Loebo žmona? Jis pasisamdys privačius detektyvus? Holivude taip elgiasi pavydūs sutuoktiniai.

S.Vergara pranešė nutraukianti sužadėtuves. Oficiali priežastis – geografinė. Ji gyvena Los Andžele, jis – Niujorke.

Esą jie negali rasti poros valandų, kad nueitų iki altoriaus.

Sofia įsitikinusi, jog žino, kodėl buvęs sužadėtinis kreipėsi į teismą. Jį neabejotinai pasiekė žinia, kad buvusi mylimoji turi naują draugą – aukštą, juodaplaukį gražuolį, televizijos serialo „Tikrasis kraujas“ žvaigždę Joe Manganiello.

Jie susipažino praėjusių metų liepą per Baltųjų rūmų žurnalistų asociacijos vakarienę. Stovėdami skirtinguose didžiulės salės kampuose su šampano taurėmis rankose jie vienas nuo kito negalėjo atitraukti akių.

„S.Vergara – pribloškianti, aš svajoju apie tokią moterį!“ – po poros dienų pareiškė J.Manganiello.

Gandai apie jų romaną pasklido jam dar neprasidėjus. Nutraukusi santykius su N.Loebu kolumbietė nenorėjo užmegzti naujų. Ji suvokė visiškai neperprantanti žmonių.

Alyvos į ugnį šliūkštelėjo jos sūnus, jau 22-ejų Manolo, visada tiesmukiškai komentuojantis jos asmeninį gyvenimą: „Mama, nejau nematei, kad Nickas yra kvailys? Jis manęs nuolat klausinėdavo, kada pareini ir kas tave palydi. Žinoma, jį pasiųsdavau kuo toliau, bet jis nenurimdavo!“

O J.Manganiello iškart patiko S.Vergaros sūnui, nors vaikinas šį aktorių žinojo tik iš televizijos serialo „Tikras kraujas“.

Tarp Sofios ir Joe užsimezgė romanas. Tuomet N.Loebas ir pareiškė, kad jis pasirengęs tapti vienišu dviejų jų dukterų tėvu. Todėl buvusi sužadėtinė privalanti sutikti, kad jas pagimdytų surogatinė motina.

N.Loebas pasisamdė armiją advokatų. Šie pradėjo S.Vergaros medžioklę – rinko aktorę kompromituojančią medžiagą, kad iš jos būtų atimta teisė spręsti užšaldytų embrionų likimą.

Kai kolumbietė per savo advokatą pareiškė nutarusi sunaikinti nelemtuosius embrionus, N.Loebas ją apkaltino rengiantis žmogžudystei.

Teisėjas aktorę įspėjo, kad šiuo atveju būtinas partnerio sutikimas.

Visą šių metų žiemą ir pavasarį S.Vergara gynėsi nuo N.Loebo išpuolių. Bet aktorei gyvenimą praskaidrino romantiškas įvykis – ji susižadėjo su J.Manganiello.

Ši žinia įsiutino N.Loebą. Jis pakilo į dar vieną kovą prieš buvusią sužadėtinę. Balandžio pabaigoje jis į S.Vergarą kreipėsi atviru laišku.

Po šio N.Loebo žingsnio Holivudo Šlovės alėjoje atidengta S.Vergaros žvaigždė (tokios garbės nenusipelnė nė viena kita kolumbietė) tapo Amerikos embrionų apsaugos draugijos nuolatinių išpuolių objektu.

Ant gegužės pradžioje atidengtos žvaigždės pradėta rašyti S.Vergarą įžeidžiančias bjaurastis.

Birželio pabaigoje S.Vergara ir J.Manganiello atvyko į filmo „Magiškasis Maikas XXL“ premjerą Los Andžele.

Prie įėjimo į Kinų teatrą („Chinese Theatre“) juos pasitiko dvi dešimtys žmonių. Jie laikė rankose plakatą ir skandavo: „Sofia, suteik gyvenimą savo dukterims!“

Joe krūptelėjo ir susierzinęs kažką burbtelėjo Sofiai. Ji taip pat suirzo ir ištraukė ranką iš sužadėtinio delno.

Kažin ar šis egzotiškas skandalas nenutrauks antrųjų S.Vergaros sužadėtuvių?

Po išvaizdos pokyčių – į karjeros aukštumas

Nežinia, kaip būtų susiklostęs S.Vergaros likimas, jeigu į jos gimtąjį Barankiljos miestą vieną dieną nebūtų atvykęs fotografas, ieškantis modelių „Pepsi“ reklamai.

Jis ir pastebėjo paplūdimiu vaikštinėjančią 17-metę Sofią. Taip prasidėjo S.Vergaros karjera.

Jos tėvai nuolat vaidijosi, ir vieną dieną mergina pabėgo iš namų.

Vos sulaukusi 19 metų ji ištekėjo už savo mokyklos meilės Joe Gonzalezo.

Po metų jiems gimė sūnus Manolo. Tačiau tokio temperamento ir grožio moteris kaip Sofia negalėjo tarsi prikalta sėdėti prie kūdikio.

Jos santykiai su Joe pašlijo.

Vienas galvą dėl Sofios pametęs gerbėjas padėjo jai su dvejų metų sūnumi persikelti į Majamį ir įsidarbinti televizijos kanale „Univision“. Sofia tapo kelionių laidos vedėja.

Vieni šiurpiausių S.Vergarai gyvenimo metų buvo 2000-ieji. Tuomet jai buvo nustatytas skydliaukės vėžys.

Jos laukė operacija, alinami chemoterapijos seansai.

Po operacijos jos gerklėje buvo likęs bjaurus randas, bet vėliau jis išnyko.

2002-aisiais kolumbietė buvo pakviesta į kiną. Tai buvo nedidelis vaidmuo.

Bet rimta karjera nesiklostė, nes daugeliui režisierių neįtiko išskirtinė kolumbietės išvaizda – natūrali blondinė plačiais tamsiais antakiais.

Kai per vieną atranką ji paklausė patarimo nusidažyti plaukus ir tapti brunete, reikalai pajudėjo.

S.Vergara žvaigžde tapo po 2009-ųjų – pasirodžius serialui „Moderni šeima“, kuriame suvaidino juokingą ir temperamentingą kolumbietę.

Parengė Ona Kacėnaitė  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.