V. Skaisgirei apdovanojimas „už karjerą per lovą“ sukėlė šypseną

Ryškiausi ir nuodėmingiausi Lietuvos įvykiai niekada nepraslysta pro laidos „Svogūnų Lietuva“ kūrėjų akis. Trečiadienio vakarą išdalinti net penki svogūnai – labiausiai jų nusipelniusiems.

V.Skaisgirei apdovanojimas už „karjerą per lovą“ sukėlė šypseną.
V.Skaisgirei apdovanojimas už „karjerą per lovą“ sukėlė šypseną.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2015, 5:39 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 7:10 AM

Dainininkė Natalija Bunkė apdovanota net dviem auksiniais svogūnais už meilę savo buvusiems vyrams, o TV3 premjeros „Didysis magijos šou“ vedėjai Vaidai Skaisgirei apdovanojimas atiteko „už karjerą... per lovą“!

V.Skaisgirei tai sukėlė šypseną. „Gal būtų galima ir įsižeisti, tačiau tai būtų kvaila. Kai moki pasijuokti iš savęs, gyventi daug paprasčiau. Štai koks garbingas mano pirmasis profesinis įvertinimas“, – gavusi svogūną šypsojosi eterio naujokė, prodiuserio Rolando Skaisgirio žmona.

Į studiją atvykusi atsiimti apdovanojimo V. Skaisgirė sulaukė provokuojančių bei ironiškų „Svogūnų Lietuvos“ vedėjų Arūno Valinsko ir Monikos Vaičiulytės klausimų. Tačiau jauna moteris nepasimetė ir juokdamasi atšovė: „Šį apdovanojimą pasidėsiu ant savo darbo stalo. Kad jis neleistų man pamiršti, kaip tą stalą gavau“.

Tuo tarpu neseniai paviešinusi nuotrauką, kurioje leidžia laiką su savo buvusiais vyrais ir jų dabartinėmis širdies draugėmis, N. Bunkė, laidoje atsiėmusi net du svogūnus, bus pavadinta „lietuviško vyrų haremo savininke“. Žinoma moteris nesutriko: kvatodama žadėjo iš apdovanojimų virti svogūnų sriubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.