Raimondai Masiulytei toliau lieknėti draudžia modelio sutartis

Nuo patyčių į Airiją pabėgusi dainininkė Raimonda Masiulytė-Ramchurn (28 m.) ištekėjo už mylimojo Vimalio, kilusio iš Mauricijaus salos, išsigydė depresiją ir atsikratė 42 kilogramų.

R.Masiulytė-Ramchurn: „Kai nutraukiau artimus ryšius su tokiu maistu kaip gazuoti vaisvandeniai, kremai, pyragaičiai, bulvių traškučiai ir balta duona, greitai pajutau skirtumą.“
R.Masiulytė-Ramchurn: „Kai nutraukiau artimus ryšius su tokiu maistu kaip gazuoti vaisvandeniai, kremai, pyragaičiai, bulvių traškučiai ir balta duona, greitai pajutau skirtumą.“
Anksčiau Raimonda daugiausia dėmesio sulaukdavo ne dėl vokalinių sugebėjimų, o dėl apkūnumo.<br>V.Balkūno nuotr.
Anksčiau Raimonda daugiausia dėmesio sulaukdavo ne dėl vokalinių sugebėjimų, o dėl apkūnumo.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Oct 10, 2015, 10:41 PM, atnaujinta Oct 10, 2017, 8:56 PM

Prieš kelerius metus daugiau nei šimtą kilogramų svėrusi dainininkė prisipažino, kad dėl patirtų patyčių buvo susirgusi depresija ir netgi galvojo pasitraukti iš gyvenimo.

„Buvau praradusi motyvaciją ką nors daryti, nuolat verkdavau. Nesinorėjo ne tik kalbėtis su žmonėmis, bet ir gyventi.

Daug patyriau, bet apie tai niekam nepasakodavau. Dieną šypsodavausi, o vakare būdavo žiauru“, – kalbėjo Dubline gyvenanti Raimonda.

Dabar R.Masiulytė-Ramchurn sveria 68 kilogramus ir neseniai sulaukė pasiūlymo tapti didesnių dydžių drabužių modeliu. Siūlomoje sutartyje įrašytas įsipareigojimas bent kol kas daugiau svorio nemesti.

Nors švyti iš džiaugsmo, Raimonda iki šiol prisimena patirtą skausmą.

Apie savo išgyvenimus ir lemtingus pokyčius moteris atvirai pasakojo LNK laidoje „Nuo... Iki...“.

Įvairiuose lietuviškuose televizijos projektuose dalyvavusi R.Masiulytė-Ramchurn žiūrovus anksčiau stebino ne tik vokalo sugebėjimais, bet ir įspūdingomis kūno formomis.

Pasirodžiusi scenoje jauna moteris dažniau sulaukdavo ne pagyrų dėl stipraus balso, o aštrių komentarų dėl svorio.

Kai 2008 metais Raimonda dalyvavo „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos finale, choreografas Jurijus Smoriginas tiesioginiame eteryje šiurkščiai pašiepė jos išvaizdą. Paklausęs, kas dainininkę taip aprengė, aštrialiežuvis puolė kritikuoti, kad tokioms kūno formoms tokie apdarai netinka.

Raimonda aiškino, kad jai įvaizdį sukūrė stilistas Mantas Petruškevičius, tačiau šis vėliau puolė gintis.

Tąkart R.Masiulytė apsiverkė, bet nurijo karčius žodžius ir sakė neketinanti pasiduoti.

„Tokių žmonių kaip J.Smoriginas ar M.Petruškevičius mano gyvenime bus dar labai daug“, – tuomet kalbėjo įskaudinta mergina.

Lietuvos muzikos scenoje įsitvirtinti mėginusi dainininkė teigė nuolat jautusi ir TV laidų prodiuserių spaudimą.

„Man buvo sakoma, kad jei numesiu svorio, galėsiu dalyvauti konkurse ir net jį laimėti. O jei ne, tai ne“, – prisiminė Raimonda.

Išsigelbėjimu tapo kita šalis ir sutiktas vyras. Prieš pusantrų metų lietuvė Dubline ištekėjo už bendraamžio iš Mauricijaus Vimalio Ramchurno. Ši santuoka Raimondai – antroji.

Ji ketverius metus buvo susituokusi su pakistaniečiu Sherazu Iqbalu Langirialiu.

Būtent antrasis sutuoktinis nuvedė Raimondą pas specialistus. Jie padėjo išgydyti depresiją ir įkvėpė vėl pasitikėti savimi. O kai išsigydė sielą, kaip sakė moteris, atėjo eilė ir kūnui.

Raimonda pokyčiams ryžosi tuomet, kai užlipusi ant svarstyklių pamatė sverianti daugiau nei šimtą kilogramų. Tuo metu jai būdavo sunku išsirinkti drabužius, nes netilpdavo net į didžiausius.

„Supratau, kad kažką darau ne taip, nes juk pats organizmas nepriauga svorio. Niekada nebuvau labai liekna, bet ir nebuvau nesveikai nutukusi.

Mane kaltino tuo, kad neturiu valios. Pasižadėjau įrodyti, kad galiu sulieknėti“, – sakė Raimonda, iki tol nemaniusi, kad sveria tiek daug.

Kai nusprendė pasikeisti, pirmus mėnesius Raimonda daug sportavo, valgė tik kopūstų sriubą, grikius ir gėrė vandenį, tačiau norimų rezultatų nepasiekė.

Tik atsisakiusi mėsos, pieno produktų, kiaušinių ji atsikratė pirmų dešimties kilogramų.

„Iki šiol itin retai juos valgau“, – prisipažino moteris, dažniausiai besirenkanti vegetariškus ir veganiškus patiekalus.

„Ėmiau atidžiai klausytis organizmo, stebiu, kaip jaučiuosi suvalgiusi vieno ar kito produkto.

Dabar valgau daug šviežių vaisių ir daržovių, skanauju įvairių salotų ir sriubų. Kai nutraukiau artimus ryšius su tokiu maistu kaip gazuoti vaisvandeniai, kremai, pyragaičiai, bulvių traškučiai ir balta duona, labai greitai pajutau skirtumą“, – „Lietuvos ryto“ žurnalui „Stilius“ yra pasakojusi R.Masiulytė-Ramchurn.

Parengė Vykintė Budrytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.