Būrėja Vaiva: „Skaivai Jasevičiūtei – vaikai ne už kalnų!“

Šį ketvirtadienį laidoje „Vaivos pranašystės“ garsioji būrėja Vaiva metė kortas dėl savaitgalį vykusių skandalingų radijo laidų vedėjos Skaivos Jasevičiūtės-Kraujalės vestuvių.

Vaiva metė kortas dėl savaitgalį vykusių radijo laidų vedėjos Skaivos Jasevičiūtės-Kraujalės vestuvių.
Vaiva metė kortas dėl savaitgalį vykusių radijo laidų vedėjos Skaivos Jasevičiūtės-Kraujalės vestuvių.
Vaiva metė kortas dėl savaitgalį vykusių radijo laidų vedėjos Skaivos Jasevičiūtės-Kraujalės vestuvių.
Vaiva metė kortas dėl savaitgalį vykusių radijo laidų vedėjos Skaivos Jasevičiūtės-Kraujalės vestuvių.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 22, 2015, 9:10 AM, atnaujinta Oct 8, 2017, 2:24 PM

„Iš tikrųjų labai sveikinu Skaivą, labai ją myliu, gerbiu ir linkiu viso ko geriausio. Jos gyvenimas bus labai ilgas ir pakankamai sveikas. Po vestuvių siekiamybė bus lėliukai. Ir panašu, kad Dievas juos duos. Galbūt ne iš karto. Tad jeigu planuoja, tegul miela ponia žino, kad užtenka balių, švęsti vestuves. Reikia pradėti laikytis dietos, pasninko, nes vaikai ne už kalnų, – džiugias prognozes apie šeimos pagausėjimą dėstė Vaiva. Būrėja ėmėsi analizuoti ir šeiminį jaunavedžių gyvenimą. – Na, o su vyru jie taip ir gyvens, tai geriau, tai prasčiau, kaip zebras. Pasitaikys ir baltų juostų, ir juodų. Kažkokios didelės euforijos nematau, bet aš manau, kad jie abu protingai mąsto apie gyvenimą ir galų gale turėjo ateiti laikas, kai ne tik šunys turi rūpėti. Vyras jai šiuo metu suteiks nemažai džiaugsmo. Ir jie kurį laiką tikrai, kaip ir visi jaunavedžiai, bus labai laimingi. Šiaip Skaivai seksis piniginiai reikalai, šita santuoka yra labai perspektyvi verslo ir pinigų atžvilgiu. Ir nesvarbu, ar jie sujungs savo pinigus, ar nesujungs, bet jie gali daryti vienas kitam labai gerą įtaką.“

Dar laidoje „Vaivos pranašystės“ išvysite, ką kortos sako apie neseniai už nusikaltėlio ištekėjusią Donatą Baltrušaitytę-Laisvą ir jos sutuoktinį. Ar sulauks Donata iš kalėjimo grįžtančio sutuoktinio? Kodėl jaunos gražios moterys nebijo susieti savo likimo su nusikalstamo pasaulio atstovais?

Taip pat būrėja atskleidė, ką kortos sako apie visoje Lietuvoje aptariamą avariją, per kurią girtas vairuotojas rėžėsi į sunkvežimį ir užsimušė: „Lapių avarijos nebuvo galima išvengti. Aš manau, kad tai, kas lemta, yra lemta ir apie jokį išvengimą čia kalbos nėra. O tai, kad kažkas reagavo, kažkas nereagavo, nieko nenulėmė. Tiesiog žmogus turėjo žūti ir žuvo. Ir nesvarbu, ar jis žuvo blaivas, ar girtas. Tiesiog ačiū Dievui, kad nenugalabijo nieko kito. Nežinau, ar tai alkoholio, ar tai kažkokių narkotikų pasekmės, žmonės dabar svaiginasi įvairiai. Ir tai nereiškia, kad jis svaiginosi tą pačią avarijos dieną, tai galėjo būti ilgamečio, saikingo svaiginimosi pasekmė. O tai, kad jis svaiginosi, sako kortos.“

Nekokios prognozės teko ir sostinės Vilniaus gatvėje į stotelę įsirėžusiam BMW vairuotojui, kuris nesuvaldė automobilio ir sužeidė aštuonis žmones: „Vairuotojo kortos krinta labai blogai. Jo asmenybė yra tikrai labai bloga. Kortos sako, kad jis ne kartą yra sukėlęs avarinių situacijų, tik tuo metu jam žvaigždės buvo palankesnės. Gaila, kad nežinau jo gimimo datos, pažiūrėčiau į horoskopą, kodėl jis taip pasielgė ir tapo įrankiu likimo rankose. Tačiau šitas jaunuolis iš tų žmonių, kurie visiškai negerbia nei eismo dalyvių, nei įvertina rizikos faktorius. Jis pats sau svarbiausias. Tokie vaikai dažniausiai būna iš labai prastų šeimų. Arba mergaitė turėjo būti iš labai prastos šeimos, nes sau leido sėdėti šalia durniuojančio vaikino, kuris lėkė dideliu greičiu. Vadinasi ji nesaugojo nei savo gyvybės, nei kitų, nes paprastai mergaitės daro didelę įtaką vaikinams. Aš manau, kad jie abu yra karminiai nusikaltėliai. Yra dalykų, kurie lėmė tai, kaip jis elgėsi, manau, kad jis turi kažkokį užnugarį. Kortos rodo, kad čia yra kažkokie įtakingi žmonės, galbūt žinomi. Gal kažkokie prokurorai padės jam susitvarkyti, kad gautų labai mažai bausmės.“

Neįtikėtiną istoriją apie namus, kuriuose vaidenasi, laidoje bandė paaiškinti ekstrasensai L. Malinauskas ir A. Kučynskis: naktimis savaime įsijungia elektra, kažkas beldžiasi į duris, už kurių nieko nėra. Dar daugiau panašių istorijų pasakoja Kalvarijos pakraštyje, Gėlių gatvėje, esančių trijų namų gyventojai. Aptriušę, sudūlėję pastatai, kuriuose daugybę metų gyvena keliolika šeimų, stovi ant senų kapinių, geriausiai tai įrodo gyventojų kieme dažnai atkasami žmonių kaulai. Ar iš tikro Gėlių gatvės gyventojus baugina vaiduokliai?

Išsiburti kortomis pas Vaivą į laidą apsilankė netikėtas svečias: okultinių mokslų daktaras Leopoldas Malinauskas, išpranašavęs ateitį ne vienai garsenybei, sau kortų nemeta ir kolegų retai to prašo, bet Vaiva pasitiki.

Mistinės realybės dokumentika „Vaivos pranašystės“ – ketvirtadieniais 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.