Teisininkė pasipiktino laida „Pavojingi aukštakulniai“

Nuotykių realybės šou „Pavojingi aukštakulniai“ dalyvaujanti teisininkė Rasa Vaičekauskytė pažėrė kaltinimų laidos prodiuseriams.

R.Vaičekauskytė.
R.Vaičekauskytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-26 16:26, atnaujinta 2017-10-07 17:36

„Nebegaliu tylėti ir šįsyk norėčiau išsakyti savo nuomonę apie dirbtinai surežisuotą karą su kita laidos dalyve ūkininke Dalia Emužyte. Nežinau, ar tai prodiuserių sugalvotas scenarijus, kuris nėra niekaip derintas su manimi, ar pačios Dalios įsivaizduojamas „karas“, kai ji pati susigalvoja neegzistuojančias problemas ir „kovos lauką“. Tai panašu į specialiai kurstomas intrigas, kurios realiame gyvenime neegzistuoja. Mes puikiai ir draugiškai bendraujame viso projekto laikotarpiu“, – teigė R.Vaičekauskytė.

Visą projekto laiką Dalios elgesį stebėjusi tik iš šono, į rezgamas intrigas nesivėlusi R.Vaičekauskytė teigia, kad kiekvienam elgesiui yra ribos. Laidoje „Pavojingi aukštakulniai“ Rasa paatviravo, kad pataikauti ji nemoka, gal dėl jaunystės ir nedidelės patirties, gal dėl to, kad turi kitokį požiūrį į gyvenimą, kuris nesutampa su laidos dalyvių požiūriu.

Rasos manymu, jau tampa akivaizdu, kad iš pat pradžių laidoje nebuvo kūrybinės komandos sugalvoto vientiso siužeto, todėl filmuojama buvo vienaip, o intrigą bandoma suregzti montažo pagalba. Puikus to pavyzdys – pirmadienio vakare rodomoje laidoje pasakojama apie Rasos gimtadienį, kuriame tariamai atsisakė dalyvauti kitos dvi projekto dalyvės. Laidos anonse pristatoma, kad „mandagumo šypsenos dingsta: Rasa atsisako linksmintis su Dalia ir Kristina, o jos praleidžia teisininkės gimtadienį“.

Tačiau Rasa į savo gimtadienio šventės minėjimą nei Kristinos, nei Dalios asmeniškai nekvietė. Ji sako, kad tai ne kas kita, o laidos prodiuserių bandymas toliau sudominti žiūrovą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.