Žvaigždžių antrininkams – ir turtai, ir bėdos

Vieni į įžymybes panašūs žmonės už kelių valandų pasirodymą gauna tūkstančius dolerių, o kiti sėda į kalėjimą, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. 

G.Clooney (kairėje) ir D.Siegelis.<br>„ViDA Press“ nuotr.
G.Clooney (kairėje) ir D.Siegelis.<br>„ViDA Press“ nuotr.
O.Winfrey (kairėje) ir C.Woods.<br>„ViDA Press“ nuotr.
O.Winfrey (kairėje) ir C.Woods.<br>„ViDA Press“ nuotr.
J.Biebers (kairėje) ir T.Strebelis.<br>„ViDA Press“ nuotr.
J.Biebers (kairėje) ir T.Strebelis.<br>„ViDA Press“ nuotr.
B.Spears (kairėje) ir L.Bliss.<br>„ViDA Press“ nuotr.
B.Spears (kairėje) ir L.Bliss.<br>„ViDA Press“ nuotr.
T.Braxton (kairėje) ir T.Johnson-Finn.<br>„ViDA Press“ nuotr.
T.Braxton (kairėje) ir T.Johnson-Finn.<br>„ViDA Press“ nuotr.
K.Kardashian (kairėje) ir J.J.Parkas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
K.Kardashian (kairėje) ir J.J.Parkas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

lrytas.lt

Nov 1, 2015, 9:48 PM, atnaujinta Oct 6, 2017, 8:11 AM

Už pasirodymą – 2700 eurų

Kai vienos draudimo kompanijos darbuotojui Davidui Siegeliui sukako 40 metų ir jo smilkiniai pražilo, aplinkiniai pastebėjo, kad vyras labai panašus į Holivudo žvaigždę George’ą Clooney (54 m.).

„Kai žurnalas „People“ paskelbė antrininkų konkursą, mama nusiuntė mano nuotrauką. Patekau tarp nugalėtojų ir mano portretą išspausdino žurnale šalia G.Clooney fotografijos.

Po kelių dienų prisistatė agentas ir pasiūlė šį aktorių vaidinti Las Vegase“, – prisiminė D.Siegelis.

Davidas paliko draudimo bendrovę ir dabar uždirba maždaug 3 tūkstančius JAV dolerių (apie 2700 eurų) už kiekvieną pasirodymą.

Nuo benamės – iki laidų vedėjos

Dešimtojo dešimtmečio pradžioje Carol Woods laimingai gyveno Teksase su vyru ir trimis vaikais, bet vieną dieną sutuoktinis susižėrė visas šeimos santaupas ir išėjo iš namų.

Netrukus Carol su vaikais teko išsikelti iš būsto. Jie apsigyveno gatvėje, miegodavo automobilyje.

„Mes prašėme išmaldos, o maistą gaudavome už talonus. Buvau taip išsekusi, kad mėnesį praleidau ligoninėje“, – prisiminė C.Woods.

Nuo to laiko praėjo 23 metai. Dabar Carol yra laidų vedėja ir aktorė. Moteris laimingai ištekėjo antrą kartą, jos vaikai įgijo aukštąjį išsilavinimą.

C.Woods gyvenimą pakeitė panašumas į TV laidų vedėją Oprah Winfrey (61 m.).

Kartą moteris dalyvavo įžymybių antrininkų konkurse. Ji netapo nugalėtoja, tačiau sugebėjo patraukti organizatorių dėmesį.

Netrukus Carol ėmė rengti pasirodymus kaip garsiosios televizijos laidų vedėjos antrininkė, o vėliau tapo aktore.

Mirtį gaubia paslaptis

Kalifornietis Tobias Strebelis išgarsėjo praėjusiais metais, kai dalyvavo Amerikos televizijos kanalo „E!“ realybės šou „Botched“. Jame eilinių žmonių kūnus tobulina plastikos chirurgai.

Tobias atėjo į realybės šou trokšdamas tapti dar panašesnis į dievinamą dainininką Justiną Bieberį (21 m.). Siekdamas šio tikslo vyras jau buvo pasidaręs dešimt plastinių operacijų, kurios kainavo 100 tūkst. JAV dolerių (maždaug 90 900 eurų).

Visiškai supanašėti su garsiuoju kanadiečių popmuzikos atlikėju T.Strebelis nespėjo. Rugpjūčio pabaigoje 35-erių vyras buvo rastas negyvas motelyje San Fernando slėnyje. Mirties priežastis iki šiol nenustatyta.

Trūksta tik tatuiruočių

Lorna Bliss amerikiečių popmuzikos žvaigždės Britney Spears (33 m.) antrininkės karjerą pradėjo drąsiai – ji, kaip ir garsioji atlikėja, buvo nusiskutusi galvą.

Dabar L.Bliss rengia koncertus, kuriuose lankosi neišgalintys nusipirkti bilietų į tikrosios B.Spears pasirodymus ir tie, kurie trokšta tiesiog pažiūrėti į populiarios atlikėjos antrininkę.

Jos pasirodymai pritraukia daug žiūrovų. L.Bliss teigė išleidusi apie 200 tūkst. JAV dolerių, kad išmoktų dainuoti, šokti ir įsigytų drabužių, panašių į tuos, kuriuos vilki žvaigždė.

L.Bliss planuoja pasidaryti devynias tatuiruotes, kokias turi B.Spears.

„Bijau skausmo, tačiau nekantrauju jomis pasipuošti. Britney visada bus neatskiriama mano gyvenimo dalis. Ir net jei jos žvaigždė užges, dėl nieko nesigailėsiu“, – tvirtino dainininkės antrininkė.

Teko sėsti už grotų

Trina Johnson-Finn linksmindavo žiūrovus, vaidindama dainininkę Toni Braxton (48 m.). O kartą vienam koncertų rengėjui šovė mintis Trinos pasirodymą pateikti kaip tikrosios T.Braxton koncertą. Tai įvyko Suriname. Kai žiūrovai suprato apgaulę, iškvietė policiją.

T.Johnson-Finn buvo suimta už sukčiavimą, jai teko šimtą dienų praleisti kalėjime. Visus uždirbtus pinigus moteris išleido advokatams.

Vis dėlto Trina nemetė dainininkės antrininkės darbo.

Ištobulintas lūpas sunku judinti

Didžiosios Britanijos vizažistas Jordanas Jamesas Parkas – ištikimas realybės šou žvaigždės Kim Kardashian (35 m.) gerbėjas. 23 metų vaikinas daro viską, kad būtų kuo panašesnis į ją.

J.J.Parkui buvo atlikta daugiau nei 50 plastinių operacijų, už jas vyras paklojo apie 150 tūkst. JAV dolerių (maždaug 136 tūkst. eurų).

„Juokiuosi, kai žmonės sako, kad esu apsigimęs ar plastinės chirurgijos auka. Nejaugi jie mano, kad buvau patenkintas savo išvaizda? Jei taip būtų, paprašyčiau grąžinti pinigus“, – sakė J.J.Parkas.

Tiesa, jaunuolis pripažįsta, kad dėl pokyčių patiria ir nepatogumų.

„Norėjau pabrėžti kai kuriuos išskirtinius K.Kardashian išvaizdos bruožus, bet, regis, perlenkiau lazdą. Dabar mano lūpos tokios didelės, kad sunku jas judinti“, – guodėsi J.J.Parkas.

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.