Tyrėjai spėja, kad Druskininkų politikai gaudavo dovanų kuponų

Lietuvą ir toliau drebina Druskininkų skandalas. Aiškėja, kad KK2 žurnalistų ir kurorto politikų aplankyti prabangūs apartamentai buvo pakliuvę į STT akiratį bei valstybės pinigų švaistymu teisėsaugos pareigūnai domėjosi jau anksčiau.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2015, 1:06 PM, atnaujinta Oct 6, 2017, 5:50 AM

Politikai galimai ne tik gyveno nemokamai prabangiuose apartamentuose, bet ir gaudavo įvairių dovanų kuponų – apie tai STT atstovas spaudai Ruslanas Golubovas šį vakarą per LNK.

„Mūsų žiniomis, galėjo būti naudojamasi įvairiomis paslaugomis, kalba eina ne tik apie apgyvendinimo paslaugas, kurias teikia sveikatingumo kompleksas, kiek mes žinome, buvo dalinami įvairūs dovanų kuponai, kuriais pasinaudojus galima gauti įvairias sveikatingumo paslaugas, tokių duomenų mes turime“, – sakė STT atstovas.

STT atstovas atskleidė – pradėtas ikiteisminis tyrimas ir pareikšti įtarimai „Aqua“ parko direktoriui Edmundui Antanaičiui, kadangi ne vienas politikas gyvendavo ir naudodavosi paslaugomis nemokamai.

„Visa tai išaiškės tyrimo eigoje, ar tai yra tiesa, ar iš tikro tai buvo daroma neskaidriai, ar ne pagal paskirtį buvo naudojamos įmonės lėšos, tai yra savivaldybes bendrovė ir labai svarbu, kad savivaldybes bendrovėse lėšos ir turtas būtų naudojamas skaidriai“, – pasakojo R.Golubovas.

Pareigūnas pripažino, kad praėjusią savaitę rodytame KK2 reportaže rodyti prabangūs apartamentai – taip pat tyrimo objektas: „Į tyrimą įeina daug objektų, jūsų rodytas objektas taip pat.

Neliko nuošaly ir ekonomistė Aušra Maldeikienė, kurios nuomone, apartamentai Druskininkuose – košmaras.

„Labai brangus kičas, visiškai nereikalingas. Plebėjai iš kaimo išlindo ir nemokamai pasinaudojo „prabanga“. Tai yra kičas, tik labai brangus. Ir tas taip neskanu, taip bjauru“, – KK2 žurnalistams pasakojo A.Maldeikienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.