132 kilogramus svėrusi moteris per metus atsikratė 60-ies

Ponia Rasa Makauskaitė prieš metus atrodė visai kitaip, nei yra dabar. Moteris per metus sugebėjo atsikratyti daugiau kaip pusės šimto kilogramų svorio.

Moteris per metus atsikratė 60 kilogramų.
Moteris per metus atsikratė 60 kilogramų.
Moteris per metus atsikratė 60 kilogramų.
Moteris per metus atsikratė 60 kilogramų.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 3, 2015, 10:48 AM, atnaujinta Oct 6, 2017, 2:24 AM

„Nebegalėjau į save žiūrėti. Kada atvaizdas nuotraukoje mane gąsdino, pagalvojau, kad negaliu ten būti aš. Neįsivaizdavau tokios savęs visą likusį gyvenimą“, – laidoje KK2 per LNK kalbėjo moteris.

R. Makauskaitė – alytiškė draudimo kompanijos darbuotoja. Moteriai darbas sekėsi neblogai, tačiau bėda – buvo sunku judėti, kadangi ji svėrė net 132 kilogramus. Rasa pripažįsta, kad mėgdavo sočiai pavalgyti.

„Tarkim, šiandien aš verdu cepelinus, tai ryte suvalgau 3, praeina pora valandų – dar tris, tada dar tris. Taip į dieną susidarydavo ir 12 cepelinų. Tikrai daug. Kitą dieną kaip ir turėtum jaustis apsunkus, o aš atsikėlus dar pasišildau cepelinus ir toliau juos valgau“, – sakė moteris.

„Aplinkinių žvilgsniai... Man į akis taip niekas ir nesakydavo, kad aš stora. Mama gal tik pabardavo, sakydavo: „Pasižiūrėk, kaip tu atrodai“. O va dabar, kai pakalbu su draugėmis, jos tarpusavyje kalbėdavosi, bet man kažkaip nesakydavo, kad va, į ką jau, Rasa, pavirtai“, – pasakojo moteris.

Rasa namuose neturėjo svarstyklių, nebežinojo savo svorio, tik matė savo atvaizdą veidrodyje. Tačiau kai moteris užlipo ant svarstyklių – vos nenualpo.

„Pasisvėriau ir pamačiau – 132 kilogramai. Tas mane labai stipriai išgąsdino. Nepatikėjau, nulipau, vėl užlipau, maniau, kad svarstyklės negeros, nes realiai negaliu tiek sverti. Bet supratau, kad svarstyklės nemeluoja“, – pasakojo R. Makauskaitė.

Kai Rasa suprato, kad sveria per daug, nusprendė laikytis dietos. Atsisakė saldumynų, ir riebaus maisto. Rezultatas – neteko 59 kilogramų per metus. Dabar Rasa sveria tik 73 kilogramus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.