Žiniuonę iš Armėnijos į Lietuvą atviliojo meilė

Nuo šiandien kiekvieną antradienį interneto vartotojai turės galimybę ne tik klausti, bet ir gauti atsakymus į klausimus, kurie nedavė jiems ramybės ilgą laiką. Internetinė laida „Sužinok likimą“ bandys įrodyti, kad būrimas – ne pramanai, o išsami žmogaus likimo bei karmos diagnostika.

Internetinės laidos metu žiniuonė konsultuos norinčius.<br>Tv3 nuotr.
Internetinės laidos metu žiniuonė konsultuos norinčius.<br>Tv3 nuotr.
Internetinės laidos metu žiniuonė konsultuos norinčius.<br>Tv3 nuotr.
Internetinės laidos metu žiniuonė konsultuos norinčius.<br>Tv3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 3, 2015, 10:30 AM, atnaujinta Oct 6, 2017, 2:24 AM

Lankytojus išklausys ir konsultuos ilgametę patirtį sukaupusi žiniuonė Asirė. Ji realiu laiku lauks skambučių ir bus pasiruošusi suteikti pagalbą – tokią, kokią jau suteikė šimtams viltį praradusių žmonių. Jų gretose – ir žinomi visuomenės veikėjai, politikai.

2009-aisiais, artėjant prezidento rinkimams, žiniuonei pavyko išpranašauti Dalios Grybauskaitės atėjimą į valdžią.

Dar būdama maža suprato, jog yra ypatinga

Asirė užaugo didelėje, penkių vaikų, šeimoje. Dar būdama maža mergaitė, būsima gydytoja ir žiniuonė jautėsi esanti išskirtinė, o laikui bėgant suprato turinti nepaaiškinamų gebėjimų – gebėjo sapnuoti pranašiškus sapnus, nujausti kitų likimus. Pati sako, kad magiškos galios jos kraujyje yra užkoduotos genų, mat jos tėvo asiro gimtinėje, senovės Šiaurės Mesopotamijoje, istoriškai senoje tautoje, atsirado ne tik astrologija, bet ir būrimai. Gebėjimas pajausti be prisilietimo, suprasti be žodžių, gydytojos šeimoje ėjo iš kartos į kartą: Asirės močiutė sunkias ligas gydydavo rankomis bei užkalbėjimais, o teta pranašaudavo ateitį iš kavos tirščių. Pati žiniuonė gimė ir užaugo Armėnijoje, kur neįprastu tam kraštui savo, Alvydos, vardu keldavo didelę nuostabą vietiniams. Dėl mylimo vyro ji tapo meilės emigrante ir Lietuvoje gyvena jau 22 metus, kur sėkmingai puoselėja savo būrimo talentą, padedama žmonėms. Beje, tik apsigyvenusi Lietuvoje, žiniuonė sužinojo, kad jos prūsiškos kilmės vardas Alvyda reiškia „visa matanti“.

„Tv3“ tiesioginės transliacijos metu bus galima sužinoti savo likimą. Asirė tiesiogiai iš specialiai įrengtos studijos ištisą valandą atsakinės į skambinantiesiems rūpimus klausimus.

Skambučiai – nemokami. Specialus numeris, kuriuo paskambinus bus galima kalbėtis su žiniuone, atskleidžiamas kaskart prieš pat tiesioginę transliaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.