Atlikėjas Vladas Kovaliovas: „Turiu meilę, kam ta grupė!?“

„Metams bėgant darausi vis labiau sentimentalus...“ – „Lietuvos ryto“ televizijos studijoje prasitarė humoristas Raimondas Šilanskas. Kad ir kaip būtų keista, televizijos šou „Muzikinis gimtadienis“ filmavime jis nešvankių juokelių nelaidė, atvirkščiai, netgi susigraudino, išgirdęs dainininko Vlado Kovaliovo ir jo mylimosios Indrės Launikonytės atliekamus meilės duetus.

Vlado Kovaliovo ir jo mylimosios Indrės Launikonytės duetas sujaudino R.Šilanską.
Vlado Kovaliovo ir jo mylimosios Indrės Launikonytės duetas sujaudino R.Šilanską.
Vlado Kovaliovo ir jo mylimosios Indrės Launikonytės duetas sujaudino R.Šilanską.
Vlado Kovaliovo ir jo mylimosios Indrės Launikonytės duetas sujaudino R.Šilanską.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 19, 2015, 2:49 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 7:47 PM

„Stebėti meilę gražu, nuostabu, scenoje aš pamačiau porą“, – klausydamas 56–ojo gimtadienio proga jam dovanojamų Vlado ir dvidešimt dvejais metais jaunesnės jo scenos kolegės ir mylimosios Indrės dainų kalbėjo humoristas.

Vladas ir Indrė tikrai gyvena meile. Apie ją kalba ne tik spindinčios jų akys. „Kam man dabar ta grupė, kai radau meilę“, – atvirai ir drąsiai rėžė Vladas, kai „Muzikinio gimtadienio“ vedėjai – Artūras Orlauskas ir Edita Užaitė paklausė, ar dainininkui nepabodo koncertuoti vienam, be grupės?

„Jei turėčiau tokį angelą už nugaros kaip Vladas, galėčiau ilgai ir laimingai gyventi“, – poros girti per visą filmavimą nepaliovė jubiliato kėdėje sėdintis Raimondas Šilanskas.

O kaip jam pačiam sekasi meilės reikalai? „Turiu anekdotą, – nuo pernelyg asmeninio klausimo mėgino pabėgti humoristas. – Pritemdyta salė. Merginų viliotinis. Draugas klausia draugo: „Ko nešoki?“ „Kad nematau prieš ką šokti“, – atsako tas. Šokius ir meilę mes visi savaip suprantame“.

Kodėl maestro Artūras Novikas neturėjo jokių pastabų „Muzikinio gimtadienio“ dalyvei, dainininkei Augustei Vedrickaitei? Kur dingsta Raimondo Šilansko ironija, kai šalia jo atsiranda žavi moteris? Ką iš Džordanos Butkutės dainos padarė Augustė? Visos gražiausios ir juokingiausios gimtadienio spalvos – smagiausiame šou „Muzikinis gimtadienis“ jau šį penktadienį, 20.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuva atsisveikina su mirusiu buvusiu premjeru G. Kirkilu