Mafijos tėvą Vidą Antonovą namuose auklėja valdinga žmona

Vidas Zenonas Antonovas (76 m.), vadinamasis mafijos tėvas, regis, šešis vaikus ir žmoną turėtų laikyti vos ne karinėje parengtyje. Taip ir yra, tačiau įsakymus namuose dalina visai ne Vidas, o žmona Rima (37 m.).

Antonovų šeima.<br>TV3 nuotr.
Antonovų šeima.<br>TV3 nuotr.
Antonovų šeima.<br>TV3 nuotr.
Antonovų šeima.<br>TV3 nuotr.
Antonovų šeima.<br>TV3 nuotr.
Antonovų šeima.<br>TV3 nuotr.
Antonovų šeima.<br>TV3 nuotr.
Antonovų šeima.<br>TV3 nuotr.
Antonovų šeima.<br>TV3 nuotr.
Antonovų šeima.<br>TV3 nuotr.
Antonovų šeima.<br>TV3 nuotr.
Antonovų šeima.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

lrytas.lt

Nov 23, 2015, 10:40 AM, atnaujinta Oct 3, 2017, 7:38 AM

Vyriausias Lietuvoje tėvas prispaustas po žmonos padu. Didžiausia jo svajonė – išsivaduoti iš žmonos gniaužtų ir perimti valdžią į savo rankas. Ji išsipildė projekte „Tėtis namuose“. Mylimoji pirmą kartą gyvenime sužinojo žodžio „atostogos“ reikšmę, o Vidas savaitę vienas kovojo su įvairiausiais buities rūpesčiais.

Pasak Vido, jam atsibodo aplinkinių apkalbos, tad jis nori prieš visą Lietuvą įrodyti, kad jie klysta: „Daug kas sako: „Oho kiek vaikų“, „Jam tiek daug metų“, „Jis apskritai nieko nesugeba“. Aš noriu parodyti, kad sugebu daug daugiau nei visi galvoja. Dabar namuose viskam vadovauja Rima, tačiau ir aš, turėdamas tokią didelę gyvenimo patirtį, daug ką galiu“.

Nenuginčijamą valdžios galią namuose turinti Rima išsigandusi. Ji neabejojo – namai be jos sugrius.

„Jam viskas bus sunku. Jis nebuvęs toj rutinoj, nemoka nei skalbimo mašina naudotis, nesitvarko. Jei manęs nebūna namie, grįžtu, žiūriu – jau kalnas neplautų drabužių, viskas suversta – nėra kur kojos pastatyt. Nuvažiuoja į savo sodybą, sudeda rąstus ir įsivaizduoja, kad namą pastatė. Užsiima kažkokiais marazminiais darbais“, – tvirtino Rima.

Moteris įsitikinusi, kad namų tvarką geriausiai išmano ji. O jeigu jos žodis nėra paskutinis, namuose dūžta indai: „Mes pykstamės garsiai, indai dūžta, Vidas pasipuošia mėlynėmis. Jeigu jis aštrina tą konfliktą, tai kas po ranka – tas į galvą. O pykstamės dėl paprasčiausių dalykų – buities. Valgyt gaminu aš. Tvarkausi aš. Skalbiu, tikrinu namų darbus, suruošiu vaikus į mokyklą – viską darau aš. O kai Vidas, pats nieko nedarydamas, man aiškina kaip reiktų viską atlikti, man nebeatlaiko nervai“.

Vidas pasakojo, kad Rima visuomet mėgo viską kontroliuoti. Vienintelis dalykas, dėl kurio pavyksta ją perkalbėti, yra vaikai: „Vaikai – didžiausias džiaugsmas. Tiesiog apima neįtikėtinas malonumas, kai žinai, kad tavo žmona laukiasi ir tu vėl tapsi tėčiu. Aš labai noriu tapti vyriausiu tėvu ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje“.

Tačiau Rimos tokie ateities rekordai nė kiek nedžiugina: „Aš niekada gyvenime neįsivaizdavau, ką reiškia turėti tiek daug vaikų. Vidas visada norėjo daug vaikų. O iš tiesų tai nėra lengva. Čia didelis vargas, kurio niekas nevertina. Ir visa buitis, ir mokslai, ir dažnai skaudžios aplinkinių apkalbos. Jas ištverti ypatingai sunku“.

Tačiau, kad ir kokie sunkumai pasitaikytų Antonovų kelyje, Rima įsitikinusi – be vaikų gyvenimas nebūtų toks laimingas ir spalvingas, koks yra dabar.

Moters atostogos ir vyro grumtynės su rutina – pirmadienio vakarą per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.