L. Malinauskas jau žino, kas kaltas dėl Šalčininkų tragedijos

Praėjusią savaitę Lietuvą sudrebino žinia, kad Šalčininkų vicemeras Andžejus Andruškevičius, užtikęs žmoną su meilužiu, nušovė jį ir nusišovė pats. Nužudytasis Darius Masiulis rastas namo viduje, į jį šauta daug kartų. Ar siaubinga nelaimė įvyko dėl nelaimingo meilės trikampio? Kokios tikrosios šios nelaimės priežastys?

Leopoldas Malinauskas atskleidė, ką įžvelgė Šalčininkų tragedijoje.
Leopoldas Malinauskas atskleidė, ką įžvelgė Šalčininkų tragedijoje.
Leopoldas Malinauskas atskleidė, ką įžvelgė Šalčininkų tragedijoje.
Leopoldas Malinauskas atskleidė, ką įžvelgė Šalčininkų tragedijoje.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 2, 2015, 9:05 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 7:00 PM

Eišiškėse, prie namo, kuriame nutiko ši kraupi nelaimė, tarologas Leopoldas Malinauskas išmetė kortas ir ėmė pasakoti: „Kortos krinta niūrios. Jis, grįžęs į namus, jau buvo paniurusios, apjuodusios nuotaikos, tačiau tai, ką pamatė, tik įpylė alyvos į ugnį. Kortoje taip pat matoma juoduma, negatyvas. Žinoma, nė vienas vyras neapsidžiaugtų pamatęs tokį vaizdą, tačiau jo savijauta jau ir taip buvo bloga. Jį informavo kažkokia moteris. Jis grįždamas namo jau žinojo, ką čia ras. Prieš tai buvo patenkintas gyvenimu, tuo, ką pasiekė. Jį mėgo ir miestelio gyventojai, sakė, kad jis buvo pozityvus ir įdomus žmogus. Tačiau čia jam buvo per didelis išbandymas, nes anksčiau tokių patirčių neturėjo, todėl padarė daug klaidų. Ginklą jau buvo pasiruošęs. Dėl šių mirčių kalta turėtų jaustis ta geradarė, kuri jį informavo, nes ji turėjo pagalvoti apie pasekmes.“

Apie vicemerą miestelėnai atsiliepė tik puikiai ir negalėjo patikėti tuo, kas nutiko. Pasak jų, A.Andruškevičius buvo auksinės širdies žmogus. L.Malinauskas žvelgdamas į vicemero nuotrauką pasakė, kas užkoduota jo veide: „Bruožai labai švelnūs. Tai turtingo arba turtėjančio žmogaus veidas. Socialiai jis taip pat buvo užlipęs aukštai. Dėl savo tolerancijos ir harmoningumo siekdamas padėties nėjo per galvas. Žmonės jį mėgo dėl gerųjų savybių. Jame aš neįžiūriu nieko agresyvaus. Manyčiau, iš pusiausvyros jį išvedė tai, kad jau prieš tai kažką žinojo, net įkalbinėjo ją to nedaryti. Jis tiesiog sprogo. Jo veide nematyti, kad būtų linkęs prieš save pakelti ranką. Tačiau veido linijos byloja, kad jam nebuvo lemta mirti nuo senatvės.“

Būrėjos Vaivos Budraitytės kortos laidoje atskleis tiesą apie sekso skandalą, kilusį dėl santykių tarp mokytojos ir mokinio. Mokinys teigia mylėjęsis su mokytoja, tačiau ji tai griežtai neigia. Kuris šioje istorijoje sako tiesą? Taip pat L.Malinauskas atsakys, kas kaltas dėl 2007 m. sostinės Žirmūnų rajone kilusio gaisro, per kurį žuvo 6 žmonės ir 23 buvo sužeisti. Įtariamasis Artūras Dailidė sulaikytas, tačiau ar šis žmogus išties sukėlė gaisrą?

Mistinės realybės dokumentika „Vaivos pranašystės“ – ketvirtadieniais 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.