M.Stonkaus dėstytojas atskleidė, kaip jam pavyko baigti studijas

Nors šiandien niekas jau neabejoja aktoriaus Manto Stonkaus profesionalumu tiek teatre, tiek ir televizijoje, įsivaizduoti jį kaip pavyzdingą studentą gali būti sunku. Vis dėlto panašu, kad slogūs prisiminimai iš studijų metų jauno vyro nekankina – tai įrodė smagus M.Stonkaus bei buvusio dėstytojo, aktoriaus Mariaus Jampolskio susitikimas.

Laidos filmavimo akimirka.
Laidos filmavimo akimirka.
Laidos filmavimo akimirka.
Laidos filmavimo akimirka.
Laidos filmavimo akimirka.
Laidos filmavimo akimirka.
Laidos filmavimo akimirka.
Laidos filmavimo akimirka.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2015-12-02 09:28, atnaujinta 2017-10-01 19:00

Laidos „Su cinkeliu“ vedėjas M.Stonkus, vos pristatęs M.Jampolskį, netruko jam dedikuoti ir specialaus vaizdelio, kuriame rodomas mažas, greitakalbe įgarsintas voveriukas.

„Kai buvau pirmo kurso studentas aktoriniam, Marius buvo mūsų dėstytojas – šitaip jis mums pastabas sakydavo“, – paaiškino M.Stonkus.

„Aš ir žiūriu, ko jūs jų neišgirsdavot...“ – nusijuokė M.Jampolskis, neįsižeidęs už palyginimą su mažu gyvūnėliu.

Pasibaigus filmavimui M.Jampolskis su šypsena atskleidė, kad studijuodamas M.Stonkus pasirodydavo toli gražu ne visose paskaitose. „Bet kad niekas ant jo nepyktų, jis visada naudodavo tą savo duobutę žande, kuri matosi, kai jis šypsosi – dažniausiai taip ir prasmukdavo... Bet talentas ir potencialas matėsi“, – nusijuokė M.Jampolskis.

Įdomu, kaip buvęs M.Stonkaus dėstytojas vertina jo darbą televizijoje? „Laidoje Mantas dirba labai profesionaliai, taip gerai, kad net pats atrodo kaip vienas iš tų vaizdelių“, – juokėsi M.Jampolskis, mostelėjęs ekrano link. O ar jam pačiam yra tekę tapti juokingos ir kamera užfiksuotos išdaigos auka? „Oi ne, as kameras užuodžiu iš tolo“, – atsakė aktorius.

Vis dėlto baimintis, kad iš pagarbos dėstytojui M.Stonkus darys jo komandai nuolaidas, neverta – prieš M.Jampolskio ir Seimo narės Agnės Bilotaitės komandą kitoje pusėje rungėsi ir buvusi M.Stonkaus viršininkė, radijo laidų vedėja Simona Albavičiūtė–Bandita kartu su Juozu Liesiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.