Valentino Masalskio nuo alkoholio neatbaidė net paralyžius

Aktorius Valentinas Masalskis – vienas iš teatro ir kino grandų, kurio kūryba žavisi daugelis. Dar 1981-aisiais Lietuvos televizijos eteryje pasirodžius režisieriaus Broniaus Talačkos serialui „Raudonmedžio rojus“, jame pagrindinį vaidmenį atlikusį V.Masalskį užgriuvo populiarumas, kurio jis įnirtingai kratėsi.

Daugiau nuotraukų (0)

Lrytas.lt

2015-12-09 09:59, atnaujinta 2017-09-30 11:14

„Nuolat girdint pagyras labai sunku nesusirgti žvaigždžių liga. Pamenu, kartą užlipau ant scenos ir galvoju: jūs visi turite džiaugtis, kad aš čia vaidinu. Ir tada supratau, koks neteisus esu. Deja, skiepas nuo šios ligos neišgydo – turi visą gyvenimą save gaudyti ir saugotis“, – LRT laidos „Gyvenimas“ kūrėjams atvirai prisipažino legendinis aktorius.

Taip pat, kaip populiarumas, jį lydėjo ir alkoholis. Po spektaklių, vis dar išgyvendamas savo herojų aistras, V.Masalskis atsipalaidavimo ieškojo butelyje. Ilgainiui išgėrinėjimas tapo didžiule bėda. Labiausiai, anot aktoriaus, kentėjo jo artimiausi žmonės – žmona ir sūnus. Atsisakyti stikliuko neprivertė net sunki avarija, kai V.Masalskis sėdo prie vairo išgėręs ir užmigo.

Nuo smūgio atsibudusiam vyrui gydytojai nieko gero nežadėjo – jis buvo paralyžiuotas. Tačiau šiandien garsus aktorius neberagauja net alaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.