Krūtų implantams atlikėja Estelė užsidirbo šokdama striptizą

Dainininkė ir buvusi striptizo šokėja Estelė atvira: nors šokant striptizą ir galima užsidirbti nemažai pinigų, bet tenka daug išleisti drabužiams, kosmetikai, net krūtinės padidinimui.

Dainininkė Estelė neslepia – šokdama striptizą užsidirbo tiek, kad užteko ir krūtinės pasididinimui.
Dainininkė Estelė neslepia – šokdama striptizą užsidirbo tiek, kad užteko ir krūtinės pasididinimui.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2015, 1:34 PM, atnaujinta Sep 29, 2017, 12:18 PM

„Kai užsidirbam pinigų, tai turim ir daug išleisti jų išoriniam grožiui – nusipirkti daug visokių suknelių, batelių gerų, kad būtų patogu šokti. Galų gale, kvepalų, brangios kosmetikos“, – per LNK KK2 laidoje pasakojo mergina.

Tačiau Estelė neapsiribojo tik makiažu, ji pasididino ir krūtinę: „O kam meluoti? Juk tu meluoji sau, o po to meluoji ir kitiems. Aš manau, kad čia nėra ko slėpti. Galų gale ir galėtų tie patys žmonės rasti nuotrauką, kur esu su maža krūtine ir dabar padidinta. Kam čia cirką daryti?“

Daugeliui gali atrodyti, kad striptizo šokėjos – paprastos merginos, kurios nesugeba nieko kito, tačiau Estelė nėra paprasta – ji ne tik baigė vidurinę mokyklą, bet ir Juozo Tallat–Kelpšos muzikos konservatoriją, joje įgijo dainininkės išsilavinimą.

Po studijų konservatorijoje pirmasis Estelės darbas buvo bare. „Kuklus mano darbas buvo – padavėjos. Nelabai patiko, nes aš buvau užspausta, labai užspausta, tai toks degradavimas. Nieko daugiau nei šakutės ir lėkštės nemačiau. Pinigai nebuvo dideli, todėl nesijaučiau gerai, nesijaučiau savo vietoje“.

Metusi darbą bare Estelė sulaukė netikėto pasiūlymo iš draugės: „Dirbau padavėja ir vėliau man pasiūlė šokti. Kadangi visada šokis mane viliodavo, kaip aš sakau, tai atlaisvina mūsų moterų seksualinę energiją, tai visą laiką norėjau pabandyti, nes man šokis – menas, jokio vulgarumo aš nematau, man tai yra gražu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.