Girtas Eugenijus Ostapenka atsidūrė areštinėje

Klaipėdoje policijos pareigūnams įkliuvo žymusis Eugenijus Ostapenka, kuris viešoje vietoje pasirodė neblaivus. Dainininkui buvo nustatytas sunkus girtumas ir už tai klaipėdiečiui buvo skirta bausmė – 3 paros arešto.

Eugenijus Ostapenka.
Eugenijus Ostapenka.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2015, 11:07 AM, atnaujinta Sep 29, 2017, 3:15 AM

Pats dainininkas KK2 žurnalistams sakė, kad skirta bausmė – per griežta: „Čia administracinės teisės pažeidimas, įstatymas numato areštą, bet atsiprašau, už įžeidimą irgi numatyta iki vienų metų kalėjimo, už šmeižimą – iki 2 metų kalėjimo, bet pagal teismų praktiką nieko nesodina. Nėra nei vieno žmogaus Lietuvoje, kad pasodintų už įžeidimą ar šmeižimą. Nesodina, baudas skiria“.

Tačiau aiškėja, kad tai nėra pirmas E.Ostapenko nusižengimas šiais metais. Pats dainininkas apie surašytų protokolų kiekį kalba nenoriai: „Ten skaičiuoja per vienerius metus. Parašyta protokole ir nutarime, kad prieš šį kartą du kartus per vienerius metus buvau pasirodęs viešoje vietoje neblaivus, bet baudas esu susimokėjęs“.

Eugenijus sako, kad po to, kai jis buvo suimtas ir jam buvo surašytas trečias administracinių pažeidimų protokolas, jam teko kulniuoti per visą Klaipėdą į namus, kadangi jokio transporto nebuvo: „Bet faktas, kad paleido lygiai tokį pat, kokį ir atvežė. Ir aš dar ėjau pėsčias iki centrinės Klaipėdos gatvės“.

„Aš priėjau iki centrinės gatvės ir ten susistabdžiau „maršrutkę“ ir dar pakeliui užsukau į barą“, prisipažino E.Ostapenka.

Dainininkas mano, kad jis buvo sulaikytas tik dėl to, nes yra žinomas. Anot dainininko, Klaipėdoje gyvena tik keturios žvaigždės – jis pats, Steponas Januška, Simonas Donskovas ir Edmundas Kučinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.