Sensacija tapusi L. Graužinienės frazė suskambo filmo anonse

Jei juoktis, tai tik iki ašarų – tokiu šūkiu vadovaujasi filmo „Patriotai“ kūrybinė komanda. Debatų, kaip užsienietiškai turėtų skambėti Lietuvos vardas, fone patriotai siūlo ir savo versiją.

Legendinė L.Graužinienės frazė sudomino ir filmo kūrėjus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Legendinė L.Graužinienės frazė sudomino ir filmo kūrėjus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2015, 12:12 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 8:58 PM

Filme „Patriotai“ pagrindinius vaidmenis atlieka komedijų asai Giedrius Savickas, Ramūnas Cicėnas, Arūnas Sakalauskas ir kiti garsūs šalies aktoriai.

Oficialioje prodiuserių kompanijos „Singing Fish“, kuri ir sukūrė sausio 29-ąją kino teatruose pasirodysiantį filmą, „YouTube“ paskyroje pasirodė anonsas. Jame skambančioje dainoje panaudota ir interneto sensacija tapusi Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės frazė.

Tai ne vienintelė būtent filmui sukurta daina. Daugiau dainų pasirodys jau kitą savaitę kartu su pirmuoju anonsiniu filmuku.

Filmas „Patriotai“ pasakos apie garsiai savo patriotiškumą deklaruojančios šeimos pasiruošimą ypatingai šventei – sūnaus Karolio išlydėtuvėms į karius savanorius. Tačiau ruošiantis šventei ima aiškėti, kad tikrieji patriotai – visai ne tie, kurie garsiai kalba apie meilę tėvynei. Sūnaus išlydėtuves užgožia vertybiniai konfliktai, komiškos ir absurdiškos pastangos norint įrodyti savo atsidavimą Lietuvai.

Anonsą galite pamatyti žemiau:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.