J. Budaitė žiūrovus nudžiugins savo išskirtiniu pasirodymu

Muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ Finalinės kovos sudrebins Vilniaus kino klasterį ir LNK eterį. Tačiau žiūrovai galės džiaugtis ne tik konkursiniais dalyvių pasirodymais, bet ir specialiomis svečių staigmenomis.

Justina Budaitė – kylanti scenos žvaigždė.
Justina Budaitė – kylanti scenos žvaigždė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2015, 3:43 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 7:35 AM

Viena iš jų – sparčiai kylanti Lietuvos žvaigždė, praėjusio sezono nugalėtoja Justina Budaitė, kuri pirmą kartą tiesioginio eterio metu atliks savo dainą „Atsimerk“. O ši daina jau kurį laiką puikuojasi aukščiausiose šalies radijų topų viršūnėse.

„Nekantrauju lipti į sceną, – sako septyniolikmetė Justina, – Daina, išties, žaisminga. Tad ir prieš televizijos ekranų sėdintys žmonės galės šėlti drauge. O jau pastebiu, kad mano gerbėjai moka net visus dainos žodžius, kuriuos dainuoja kartu koncertuose su manimi.“

Apie pasirodymo detales Justina nedaugžodžiauja, tačiau užsimena, jog jos įvaizdis bus labai išskirtinis: „Jis trauks akį, bus spalvingas. Ir toks, su kuriuo gatvėje manęs niekuomet neišvystumėte. Bus tikrai vau!“ Be to, anot pašnekovės įvaizdis bene svarbiausia atlikėjo detalė, todėl kiekvieną kartą lipdama į sceną ji kruopščiai kartu su stilistais apgalvoja, ką derėtų vilkėti ir kaip atrodyti.

Nors ši jauna mergina išgarsėjo tik prieš metus – ji jau turi dvi savo dainas, aktyviai koncertuoja, dalyvauja įvairiose televizijos laidose, įsiamžina fotosesijose ir nežada sustoti: „Mano artimiausi planai – įrašyti dar vieną naują dainą. Šįkart galbūt baladę.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.